Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (159)

haWranka 

všechny recenze uživatele

V patnácti bych z toho asi byla paf, ale momentálně jsem to spíš protrpěla. Problémy jsou banální, herci hrát neumí (myslela jsem si, že uťápnutý a ublížený výraz měla Bella ze Stmívání, ale Tessa je úplně jiný level!) a scénář místy fyzicky bolí. Vím, že nejsem cílovka, ale teenage filmy byly rozhodně natočené i lepší. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Uvěřitelnější než knižní předloha. Tedy v rámci SPOILER celé pointy vztahu těch dvou "hezký mladých lidí", kteří jsou v podání herců adaptace plochý stejně jako hrudník hlavní hrdinky. (Přiznání. Ha ha ha, to sedí, dál než přes knižní Přiznání jsem se nedostala.) Protože mě nepřijde romantické napravení hrdiny s větou "Během předstírání veškerého tvého poprvé jsem se do tebe zamiloval, odpusť mi!" Bohužel konec to zabil úplně stejně jako konce veškerých současných filmů. "Jako ono to končí prvním dílem, ale zároveň trochu tak, že kdyby přišlo dost lidí, tak bude pokračování." Bohužel jsem už během čtení knihy a následně při sledování filmu pochopila, že asi nechápu lásku podle filmových a knižních měřítek (a přestože to jsou pohádky/fantasy, tak je mi líto slečen, které to snad berou jako "škoda, že jeho nikdy nepotkám", live by jste o něj ani kolo nevopřeli a hlavně po celé pointě té lásky by jste mu druhou šanci nedali). Veškerá literatura a filmy tohohle žánru se mě snaží přesvědčovat o tom, že ženy jsou sice křehké naivní kravky, ale zároveň něžně éterické bytosti, jejichž jediná funkce na světě je předělávání hajzlů na posery, když během prvního sexu jejich drsní chlapci zjistí, že lepší neměli, a nastalo velké O stejně jako při každém následujícím, proto je pro mě tenhle typ romantiky vždy i trochu fantasy. Sorry, ale špatnej kluk se na hodného nepřelá během 90 minut nebo jedné knihy, na to je třeba náročný rozbor situace a charakteru tak zhruba v polovině dílů ze série. A taky ta obsese, že chlap, kterej dnes nemá tetování, je míň chlap, je trapná, ale pro dost slečen rajcovní, přestože za tím vždy nutně není ten příběh daný historií tetování, ale protože to je cool (což je výraz, který se už nejspíš nepoužívá stejně jako wow), a to na kůži nemusí dávat smysl, hlavně že to tam je... Někdo v komentáři zmiňoval film Keith. Což beru jako urážku filmu Keith, pokud tyto dva snímky chcete dávat do byť podobné kategorie :( (Ale uznejte. I přes to všechno, a že děj vnikl na základě fanfiction, to není tak špatné jako ta nejhorší nejúspěšnější fanfiction všech dob z pera E.L.James. Už jenom za ten pocit film nemohu potopit kompletně.) ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Tak dlho som odolávala😁. After som si nakoniec pozrela a to hlavne zo zvedavosti, v kinách už beží štvrtý diel, tak som si povedala okay, skúsim. Keďže zatiaľ som videla len jednotku, hodnotenie si ponechám na neskôr, už teraz však viem, že vyššie ako 2* nepôjdem. Knihu som nečítala, ani to nemám v pláne. Nechápem, čo tam ešte chcú dávať do ďalších troch filmov, možno keby ich všetky spojili len do jedného, boli by lepšie urobili. Chápem, že im to vynáša, ja osobne by som za takýto film neplatila. Herečku vybrali sympatickú a peknú, hercovi alebo možno jeho postave chýba charizma, vyzerá príliš detsky a nevidím na ňom nič sexi. Nemohla som si zvyknúť na Selmu Blair ako na matku teenage dcéry, pre mňa je to stále to mladé dievča z Cruel Intentions. Celkovo sa mi do filmu nehodila. Soundtrack sa mi vôbec nepáčil, povedala by som, že je priam hrozný. Casting s výnimkou Josephine Langford je povačšine veľmi nesympatický, Noah a Landon boli celkom fajn, ale všetci tí kamaráti vrátane spolubývajúcej hrôza. Rozmýšľam, či vôbec existuje nejaké pozitívum na tomto filme. Zhrnula by som to asi takto. After je podpriemerný a ľahko zabudnuteľný film, ktorý neuchváti ani hereckými výkonmi a už vôbec nie scenárom, ale existujú aj horšie filmy. Hodnotenie: niečo medzi 1 a 2*. ()

TheEvilTwin odpad!

všechny recenze uživatele

To si snad dělají srandu. Pokud tohle nebyl nějaký prank, tak se všichni asi posrali. Absolutní odpad filmové tvorby s herci, kteří mají autismus, a scénáristou, který se na papír vysral a pak podle toho natočil film. Škoda slov, tohle v kinech bylo jen na nalákání cílové skupiny publika, a to vlhkých 13tek, co si o tom budou další den povídat v družině a žasnout nad zdejším hlavním hercem, který se chová, jak kdyby ho v dětství přivazovali k topení a znásilňovali. Odpad, odpad a ještě jednou odpad, a to jsem k filmům většinou ještě mírný, ale tohle je prostě děs. Nulová nápaditost, všechny klišé teen dramat, šablonovitý příběh a místy až trapný pokus o vážnost filmu. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Jak typický, hodná, slušná holka je tejden na koleji pryč od přítele a už se jí zapalujou lejtka po cizím, ale jakože fest. Tohle je prostě daný, že namyšlený, arogantní borci přitahujou všechny kolem. A ne vždycky to skončí tak dokonale. No každopádně emočně to se mnou nic nedělalo, ale jako teen románek to bylo hezký, nemůžu říct, že ne. A když to všechnu pominu, tak představitelka Tessy, Josefínka Langford je extrémně roztomilá a hned z první scény bylo jasný, že se jí nebudu moct vynadívat. Kde oni tyhle nový herečky hledaj. Opět talent z Austrálie, 22 let, tak doufám, že bude dostávat 3 filmy ročně. Nevím co čekat od dvojky letos, ale tohle se mi líbilo. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Obě hlavní postavy mají rády knižní klasiky. Anna Todd vlastní vydání knihy „Na větrné hůrce“ od doby, když jí bylo čtrnáct a vidíme ji na poličce v Hardinově pokoji. (simaa)

Reklama

Reklama