Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (159)

papilon395 

všechny recenze uživatele

Podívala jsem se ze zvědavosti, protože knižní série je oblíbenou četbou patnáctileté Viktorky ze sousedství. Byly doby, kdy jsem koupila dceři a pak sama do noci louskala Stmívání a chodila na zfilmované díly do kina, což moje vrstevnice jaksi nechápaly. Takže další generace teenagerek vyrůstá s předlohou, jak na milostný život, když se protiklady přitahují. Jenom nevím, o čem mají být pokračování. O rozchodech a návratech? ()

Robbi odpad!

všechny recenze uživatele

Nefunguje tu nic. Ano, spolehněme se na mladou, půvabnou tvářičku a rebela, který najde příčinu - ti potom ani nemusí hrát, čehož se opravdu dočkáme. Předvídatelné, utahané, bez jiskry, sountrack dělá spíš medvědí službu než by pomáhal. Lidé tu píšou, že by se to dalo shlédnout za půl hodiny. OMYL! Dalo by se to vměstnat do čtyř řádek. Všechna možná a zoufalá klišé, stojaté vody, děj se zastaví asi po dvou minutách filmu a pak už jen víme, co bude. Existují i jiné zbytečnosti, ale tohle je opravdu sirup naředěný s melasou a nejzelenějším želé, které bylo po ruce. Bohužel i sladkosti mohou být zkažené a bez chuti. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film „After“ v prezentovanej forme neprináša nič takého, čo by sme v iných (a podobných) snímkach nevideli. Mladá slečna (ktorá už má dlhoročného kamráta/priateľa) sa dostane na výšku a „nekompromisne“ sa zamiluje do chlapa, od ktorého by si za normálnych okolností držala vždy určitý odstup. Potom sa však ukáže, že nič nebolo tak ako to na začiatku vypadalo, alebo áno? Moderný romantický príbeh spíš podľa chuti dnešnej generácii. Dvaja hlavné postavy, J. Langford a H. F. Tiffin cítia jeden druhého, ich spoločné scény dokážu predať, a to je kľúčové z hľadiska úspechu. Film s určitým počtom chýb a nedostatočne využitým potenciálom vedľajších postáv. Poetický záver s dostatočne otvorenými dverami do budúcna. Napriek určitým chybám a klišé som zvedavý na pokračovanie. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Padesát odstínů pro náctileté. Ústřední dvojice vykazuje zájem o kvalitní literaturu jako vzor mládeži , a jí k přemytí ostatních herců postačí její mokré tričko a jemu tetování, aby herecky přebila starší kolegy, televizní ráz neviditelné režie ještě umocňuje neustálý hudební podkres ve stylu MTV a co se týče slibované vášně, první pusa padne po čtyřiceti minutách.Ale mladicky rozervaná limonáda s dialogy typu „Nevím, co chci. – Já jsem na tom stejně“ má jistý naivistický půvab, jako když zralá dáma listuje s nostalgickým nadhledem svým uprášeným deníčkem školačky. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Předlohu jsem nečetla, a domnívám se, že ani nebudu. Nicméně tenhle film zapadající do rámce youngadult romance mi přišel vlastně v pohodě. Civilní reálie vyvažují dost nadsazený příběh, oba mladí představitelé hlavních charakterů jsou však natolik charismatičtí a zajímaví, že jim odpustíte mnohá dějová klišé ala Velmi nebezpečné známosti. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Obě hlavní postavy mají rády knižní klasiky. Anna Todd vlastní vydání knihy „Na větrné hůrce“ od doby, když jí bylo čtrnáct a vidíme ji na poličce v Hardinově pokoji. (simaa)
  • Knižní předloha začínala jako fan-fikce skupiny One Direction na Wattpadu, příběh získal neuvěřitelný úspěch, a proto jej autorka přepsala (nesměly tam vystupovat reální lidé bez svolení) a poté vydala. (simaa)
  • Josephine Langford měla asi jen týden na to, aby se mohla připravit na svou roli Tessy Young. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno