Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (159)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Je nutné vycházet z toho, že se jedná o zábavu pro patnáctileté dívenky. Pro ně to bude letošní kultovka, modla, povinnost. Pro dospělého úsměvná kravina. Však kladně hodnotím dva body ve scénáři (zřejmě i v knize) : hlavní postavy čtou klasickou literaturu a opakovaně je zmíněno, že nechlastají. To vnímám, jako vcelku dobrý tah, potažmo dobrý příklad, často totálně vymaštěné, duté a přiožralé dnešní (v každé době) mládeži. Do kina jsem se přichomejtla vcelku náhodou, měla jsem čas, zašla jsem si tedy na předpremiéru. Kino, plné uvzdychaných děvčátek, bylo naměkko a řekla bych, že se teen chlapci letošního jara a léta dočkají nejednoho lechtivého zážitku. No ale musí číst a nemuseli by chlastat, že jo... Kluk v hlavní roli je bída s nouzí, děvče je příjemné, moc hezké, zahrálo, s ohledem na téma, šikovně. Film je jakousi odlehčenou variací Nebezpečných známostí. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem tento film, a jelikož nejsem náctiletá, přesto se mi to velmi líbilo, a ano, je to hlavně pro ženy, mladé holky, kluci s citlivou duší, by se v tomto také mohli najít, knižní předlohu neznám, nechápu tak nízké hodnocení, i když je jasné, že velké megahity, tomuto nemůžou konkurovat, ale to nevadí. Na druhou stranu je to krásná vysněná pohádka, ale v realitě se takovéto příběhy mohou stát také, nejen ve filmmu, ale větší šance je právě u náctiletých, než my, kteří jsme již dospělý. ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Tak dlho som odolávala😁. After som si nakoniec pozrela a to hlavne zo zvedavosti, v kinách už beží štvrtý diel, tak som si povedala okay, skúsim. Keďže zatiaľ som videla len jednotku, hodnotenie si ponechám na neskôr, už teraz však viem, že vyššie ako 2* nepôjdem. Knihu som nečítala, ani to nemám v pláne. Nechápem, čo tam ešte chcú dávať do ďalších troch filmov, možno keby ich všetky spojili len do jedného, boli by lepšie urobili. Chápem, že im to vynáša, ja osobne by som za takýto film neplatila. Herečku vybrali sympatickú a peknú, hercovi alebo možno jeho postave chýba charizma, vyzerá príliš detsky a nevidím na ňom nič sexi. Nemohla som si zvyknúť na Selmu Blair ako na matku teenage dcéry, pre mňa je to stále to mladé dievča z Cruel Intentions. Celkovo sa mi do filmu nehodila. Soundtrack sa mi vôbec nepáčil, povedala by som, že je priam hrozný. Casting s výnimkou Josephine Langford je povačšine veľmi nesympatický, Noah a Landon boli celkom fajn, ale všetci tí kamaráti vrátane spolubývajúcej hrôza. Rozmýšľam, či vôbec existuje nejaké pozitívum na tomto filme. Zhrnula by som to asi takto. After je podpriemerný a ľahko zabudnuteľný film, ktorý neuchváti ani hereckými výkonmi a už vôbec nie scenárom, ale existujú aj horšie filmy. Hodnotenie: niečo medzi 1 a 2*. ()

TheEvilTwin odpad!

všechny recenze uživatele

To si snad dělají srandu. Pokud tohle nebyl nějaký prank, tak se všichni asi posrali. Absolutní odpad filmové tvorby s herci, kteří mají autismus, a scénáristou, který se na papír vysral a pak podle toho natočil film. Škoda slov, tohle v kinech bylo jen na nalákání cílové skupiny publika, a to vlhkých 13tek, co si o tom budou další den povídat v družině a žasnout nad zdejším hlavním hercem, který se chová, jak kdyby ho v dětství přivazovali k topení a znásilňovali. Odpad, odpad a ještě jednou odpad, a to jsem k filmům většinou ještě mírný, ale tohle je prostě děs. Nulová nápaditost, všechny klišé teen dramat, šablonovitý příběh a místy až trapný pokus o vážnost filmu. ()

jujec odpad!

všechny recenze uživatele

Jako poměrně nenáročný divák filmů jsem byl opravdu zklamán - jako že když v noci dívka začne rukama sbírat střepy, tak je překvapená, že se řízne? A kluk (fakt nejde napsat muž), který něco zkazí, stojí a dívá se, jak mu dívka odchází za deště pryč, místo aby jí to vysvětlil, nebo aspoň se jí to pokusil napsat? Matka, co vyhrožuje dceři, že jí nedá ani cent, a dívka si přesto prosadí svou, to je opravdu realita jak vyšitá... Sice jsem staršího data narození, ale ani v 18 letech bych takový film nehodnotil lépe. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Obě hlavní postavy mají rády knižní klasiky. Anna Todd vlastní vydání knihy „Na větrné hůrce“ od doby, když jí bylo čtrnáct a vidíme ji na poličce v Hardinově pokoji. (simaa)
  • 20. května 2019 Anna Todd potvrdila pokračování. Pokračování je pojmenované After We Collided (2020) a je založeno na Toddově druhé knize v seriálu „After“. (ČSFD)

Reklama

Reklama