Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (159)

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Tento film ma doslova iritoval! Hnusne nesympatický pseudorebel, ktorý nikoho nepresvedčil, si nezískal ani mňa, lebo jeho herecký výkon je úplne pri podlahe. Holka zlatá, no sprostá. Potom soala ho do hája, no v druhej sekunde mu podľahla a naletela najplytším chalanským manévrom. Plytké klyšé, neromantické, nesympatické, hlavnému hrdinovi som od začiatku prial aby ho zrazil autobus, nech si holka môže začať pekný vzťah s niekym kto má charizmu :) ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Kolikrát už tu bylo něco podobného? Nevinná dívenka a kluk s kukučem Jamese Deana. Na to holky letí, že? Tady Hardin ještě k tomu všemu cituje pasáže z klasických historických románů a plave v jezeře. Taky se pořád mračí na všechny kolem, dělá pana tajemného a občas ho chytne rapl. No dámy, neberte to! Tessa, jinak vzorná školačka samozřejmě neodolá. Propadne jeho kouzlu...Následuje spousta kýčovité hudby, sladkých řečiček, slzy, dialogy převážně o ničem (zaujala mě jen hodina literatury), poznání, prozření, pokání. A pak ten na hlavu postavený závěr. Jako vážně? Po tom všem? Boooože. Nicméně ve filmu se nepije. I je na to nejednou upozorněno. Ústřední dvojice fajn a pak mám taky slabost pro rebely. Jak už tu bylo několikrát zmíněno Cruel Intentions & Fifty Shades for teens. ()

Reklama

jujec odpad!

všechny recenze uživatele

Jako poměrně nenáročný divák filmů jsem byl opravdu zklamán - jako že když v noci dívka začne rukama sbírat střepy, tak je překvapená, že se řízne? A kluk (fakt nejde napsat muž), který něco zkazí, stojí a dívá se, jak mu dívka odchází za deště pryč, místo aby jí to vysvětlil, nebo aspoň se jí to pokusil napsat? Matka, co vyhrožuje dceři, že jí nedá ani cent, a dívka si přesto prosadí svou, to je opravdu realita jak vyšitá... Sice jsem staršího data narození, ale ani v 18 letech bych takový film nehodnotil lépe. ()

papilon395 

všechny recenze uživatele

Podívala jsem se ze zvědavosti, protože knižní série je oblíbenou četbou patnáctileté Viktorky ze sousedství. Byly doby, kdy jsem koupila dceři a pak sama do noci louskala Stmívání a chodila na zfilmované díly do kina, což moje vrstevnice jaksi nechápaly. Takže další generace teenagerek vyrůstá s předlohou, jak na milostný život, když se protiklady přitahují. Jenom nevím, o čem mají být pokračování. O rozchodech a návratech? ()

castor 

všechny recenze uživatele

Všechna klišé světa, třeste se!! Pilná studentka, záhadný rebel. Ona je v prváku, on v sobě potlačuje démony. V hodinách probírají Pýchu a předsudek, nepohodnou se. Ale jiskra přeskočí. První polibek. Ona však doma nechala přítele/kamaráda. Ovšem tenhle je „nebezpečně“ přitažlivý, obzvlášť když na ni kouká jako vrah. Podlehne i podruhé. Jenže je tu jedna „velká“ záhada. Co si budeme nalhávat, příběh by se vešel do půlhodinky. Charaktery jsou nezajímavé, vyhrocené momenty nepřijdou (až na onu záhadu). Hošan upřeně hledí, nezkušené dívce se zapalují lýtka, ač jí maminka život nalajnovala jinak (i tady je „konflikt“ naprosto mdlý). Afektovaný chlapec jak z ledajakého dílu Twilight ságy nakonec dobré srdce má. Kdo by to byl čekal? A i kondom použije. Britsko-australská dvojice Hero Fiennes Tiffin a Josephine Langford nemá moc co hrát, alespoň na ni se dobře dívá. Stejně jako na vydařený vizuál. Za rok nás čeká pokračování. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • 20. května 2019 Anna Todd potvrdila pokračování. Pokračování je pojmenované After We Collided (2020) a je založeno na Toddově druhé knize v seriálu „After“. (ČSFD)
  • Obě hlavní postavy mají rády knižní klasiky. Anna Todd vlastní vydání knihy „Na větrné hůrce“ od doby, když jí bylo čtrnáct a vidíme ji na poličce v Hardinově pokoji. (simaa)

Reklama

Reklama