Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela fajn žánrovka, která scénářem natož závěrem příliš nepřekvapí, ale obsahuje pár dobrejch nápadů a hlášek. Mimoto potěší neokoukanej (ale hodně sympatickej) casting nebo příjemná atmosféra. Škoda absence snahy o jakejkoliv nepřevídatelnej twist, jinak bych čtvrtou hvězdu nakonec určitě utrousil. Sympatická žánrová jednohubka za tři silnější hvězdy. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý nápad s dopisy je bohužel trestuhodně nevyužitý, takže místo originálního příběhu to nakonec sklouzlo k již několikrát využité historce s předstíraným vztahem. Škoda, protože jinak to byla milá středoškolská romantika, vyloženě relaxační a úsměvně nevinná takovým tím příjemně osmdesátkovým stylem. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele

Na první pohled se jedná o film jen pro dospívající děti, ale zároveň toho dokáže tolik dát i dospělým. Není zrovna úplně těžké se ve snímku najít, zavzpomínat na svá školní léta a spatřit v něm něco, co každý z nás alespoň jednou zažil, i když třeba jen v malém měřítku. Film s sebou včetně klasického happy endingu přináší i spoustu ožitých klišé, ale ve finále komu to vadí, když je to tak dobře natočené a ve snímku hrají pouze nadaní herci? Já si to užij, jedná se o příjemnou hodinu a půl dlouhou oddechovku, kdy jsem se vrátil do svých školních let a zavzpomínal, jak to všechno bylo a nebylo. ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Lara Jean je 16 letá holka, jejíž sestra chodí s jejím nejlepším kamarádem a objektem její tajné lásky, kterému napsala dopis. Lara totiž každé své lásce už od školních let napsala dopis, ve kterém se vyznala ze svých citů. Byla to pro ni zpověď, dopis, který psala sama pro sebe. Velkou chybou ale bylo, že na ně nadepsala i adresy a když její starší sestra odjede na vysokou školu do Skotska a Lara stále nemá kluka, rozhodne se tuto situaci vyřešit její mladší 11 letá sestra, která dopisy rozešle. A zábava může začít. Knižní předlohu jsem nečetla, protože to je literatura, která už do mé věkové kategorie rozhodně nespadá a ani se na ní nechystám, takže nemohu soudit zpracování kniha vs film. Ale film se mi líbil. I přesto, že se jedná opravdu o film pro náctileté si myslím, že u nás starších osloví právě to pubertální jádro v nás a připomene vzpomínky na první lásky. Je to milé a hezké pohlazení pro duši. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Půvabná Vietnamka šlehnutá Myanmarem už ví, že seks prostě k jejímu věku patří, a proto se zaměří na chlapíka, kterému dala její sestra vale. Když to sestra zjistí, tak je z pro mě z neznámého důvodu navztekaná jako svině v době selat. Půvabná Vietnamka šlehnutá Myanmarem si tedy začne pokládat otázky, zdali není courou a kdy že by mohla realizovat toliko kýžený první zásun. Proč ne na lyžáku v Aspenu. 49% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Spisovatelka Jenny Han ve své předloze napsala Laru Jean (Lana Condor) jako napůl Korejku a napůl Američanku. O adaptaci knihy projevilo zájem mnoho velkých studií, ovšem všechny trvaly na tom, že se musí rasa postavy změnit na bělošku. Tudíž Han odmítla. Pouze jedinému studiu Overbrook Entertainment nevadilo natočit film s asijskou herečkou v hlavní roli, a tak adaptace vznikla u nich. V březnu 2018 pak práva na snímek koupil Netflix. (hansel97)
  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)
  • Ve scéně, kdy Peter Kavinsky (Noah Centineo) a Lara Jean (Lana Condor) sepisují smlouvu k jejich falešnému vztahu, Peter začne psát jedno z pravidel, že Lara s ním musí jet na „Ski trip“. Text začne psát tlustým a nehezkým písmem, ovšem při scéně, kdy se smlouva podepisuje, je text napsán úplně jinak. (pityty)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno