Reklama

Reklama

VOD (1)

Mezi osamocenou Mai a super-tajným robotem vznikne nečekané pouto a společně se pustí do velkého akčního dobrodružství s cílem zmařit plány zákeřného ničemy. (Netflix)

Recenze (67)

elanius 

všechny recenze uživatele

(82/2018) / Baymax 2.0 s o triedu slabšími postavami a príbehom. Nie je to úplne marný animák, chvílami všetko šlape tak ako má, tempo a kvalita sa ale prekvapivo rýchlo mení. A bohužial akurát záver bol tá slabšia časť. Inak potešilo ako v druhej polke filmu zahrali tvorcovia aj na docela temnú notu. (6/10) ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Za mě opravdu ne. Zdlouhavá nuda. Postavy nesympatický. Dokonce děti mě prosily po cca 40 minutách, ať už to vypnu, že se na to nedá koukat. Tolik umělého morálního poučování na jednom místě... To že je to hezky nakreslený je podřadné, nemá to smysl koukat. Trapný záporák, nevěrohodná zápletka. Ani ten pes není vtipný. Srovnání s Velkou šestkou? Za mě nelze. Jako bych chtěl srovnat Silmarillion a Silmámilion (opravdu to existuje a nedá se to opravdu číst, osobně nechápu, že to někdo dokázal napsat, přeložit a vydat). Je to strašlivé, moralistické a nablblé. Být to hysteričtější, byl by to dnešní dokonalý filmový zástupce, takzvané zrcadlo společnosti... ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Tak dlhy úvod do animovaného filmu som ešte asi nevidel. Next gen, radšej takýto názov, tento činsky ktorý je na databaze je fakt na smiech. Je filmová rozlúčka s netflixom. Netreba zabúdať ani na netflix filmy ktoré sú poväčšinou v anglickom znení. Ale niektoré filmy a hlavne animáky majú aj Český dabing. Tento ho mal a bol zaručene podarený. Ale dej bol až príliš nudný a nápad ukradnutý veľkej šestke. Ktorá bola jednoznačne lepším animovaným filmom. 3* ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Co se týče postav, děje a příběhu značne neoriginální animák (však je to taky made in China, že :). Naopak velmi originální i zábavné bylo zobrazení robotizace dohnané ad absurdum, kdy třeba i jednorázový kelímek s nudlemi je vlastně robot. Bohužel hlavní hrdinka nabyla moc sympatická, robot byl okopírovaný Baimax z Big Hero 6 a jejich motivace byli hodně často podivné. Ale pokud se Vám líbili filmy jako Astro Boy, Big Hero 6 nebo Wall-I tak se budete bavit náramně. 65% ()

Toren 

všechny recenze uživatele

8/10. Za takový animák by se nestyděl i Disney s Pixarem. Audiovizuálě podmanivé (anime prvky v akcích správně epické), kupředu hnané skrz dobře napsané (přesto neoriginální) postavy, sem tam prosáknou nápady a pár gagů a jako celek to funguje náramně. Výborná věc pro všechny věkové kategorie. Bravo! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Film byl převážně vytvářen (cca 95 % obsahu) v open-source programu Blender, který si můžete zdarma a legálně stáhnout. (Diskomuz)

Reklama

Reklama