Reklama

Reklama

VOD (1)

Mezi osamocenou Mai a super-tajným robotem vznikne nečekané pouto a společně se pustí do velkého akčního dobrodružství s cílem zmařit plány zákeřného ničemy. (Netflix)

Recenze (67)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Podle počtu hodnocení je Next Gen tak trochu opomíjeným filmem. A to ani nemluvím o těch modrých číslech. Z mého pohledu je to škoda... Animace je parádní a humor se díky vydařeneným hláškám taky povedl. Hlavní však je, že příběh příjemně utíká. Člověk se prakticky nestihne nudit, a tak mu ani nevadí předvídatelný vývoj nebo jednoduché motivy postav. Kvalita je tak srovnatelná například s nedávným Sněžným klukem (a kvalitativně možná ještě o chloupek výše) a já jsem spokojený. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Family friendly verzia Ja, Robota bude pre deti a mladších teenagerov zrejme skvelým zážitkom s peknou animáciou a naozaj sympatickou postavou robota (toto sa podarilo rovnako ako v Big Hero 6), za mňa filmu škodí tupý scenár a nedostatočne desivý záporák, či lepšia gradácia. Jadro trvá pridlho, záver pôsobí ukvapene. Každopádne príjemná oddychovka po polnoci pred spaním. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nádherná animace v podání Číňanů. Zase jsem si film dával s malým, který dost rušil a tak nelze filmu naplno propadnout. I tak ale dokázal ve stísněných podmínkách film emočně zaujmout. Vztah outsiderky a robota se hodně povedl. Vtipný pejsek a vůbec skoro každá ve futuristickém světě zrobotizovaná blbůstka dokázaly pobavit. Klidně tedy za pár let znovu a naplno. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Co se týče postav, děje a příběhu značne neoriginální animák (však je to taky made in China, že :). Naopak velmi originální i zábavné bylo zobrazení robotizace dohnané ad absurdum, kdy třeba i jednorázový kelímek s nudlemi je vlastně robot. Bohužel hlavní hrdinka nabyla moc sympatická, robot byl okopírovaný Baimax z Big Hero 6 a jejich motivace byli hodně často podivné. Ale pokud se Vám líbili filmy jako Astro Boy, Big Hero 6 nebo Wall-I tak se budete bavit náramně. 65% ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Dobre zvolené hlasy. S tým, že sa mladá chovala tak ako sa chovala len preto, že pred x rokmi od nich odišiel tatko, som mala príbehovo celkom problém. "You were being a brat and he was just trying to be a stand up guy. Good lord, woman..." Ale non-human postavy sú sympatické. A Gen6 robotkovia sú presne tak akurát creepy, aby z nich ani deti nemali nočné mory. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Film byl převážně vytvářen (cca 95 % obsahu) v open-source programu Blender, který si můžete zdarma a legálně stáhnout. (Diskomuz)

Reklama

Reklama