Reklama

Reklama

Pořad

(pořad)
Komedie / Publicistický / Krátkometrážní
Česko, 2015, 110x8-11 min

Obsahy(1)

Dívá se na televizi na každou blbost, abyste vy už nemuseli. Luděk Staněk je novinář, někdejší šéfredaktor lifestylových časopisů (Esquire, Rolling Stone), popkulturní redaktor Reflexu, vedoucí magazínu Hospodářských novin, pokerový komentátor a komik. (Stream.cz)

Recenze (62)

spacylemon 

všechny recenze uživatele

Staňkova parodie pořadu Máte slovo je něco tak přesného, že mu dám ty 4 hvězdy snad už jen za ni :-) ... Mimochodem taky je to nádherná ukázka toho, že by sesterský pořad ze Streamu Hudební masakry nemusel být až tak zbytečný a tristní, jen kdyby měl podobně trefného, vtipného a sarkastického moderátora. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Pořad je skvěle zvládnutý pořad. Jde o one man show "člověka na svém místě", jehož vždy opakovanou stručnou premisou "dívám se v televizi na každou blbost, aby Vy už jste nemuseli", je řečeno naprosto vše:) Luděk Staněk nevybíravě komentuje upadající úroveň televizní "zábavy", a pravidelně se trefuje do mého vkusu. Kdo by si koneckonců čas od času nechtěl poslechnout, jak třeba takové monstrakce jako TýTý nebo Senior Roku dostanou naprosto zaslouženou čočku?:) 80%, i když je fakt, že si nejsem jistý, jak dlouho mě bude neměnný (a dost jednoduchý) styl Luďka Staňka bavit. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Z úplného opovržení jsem se postupně dostal do stádia, kdy se nesměju všem těm ptákovinám, které Staněk rozebírá (a že je to vážně síla), ale jemu samotnému, který sám sebe paroduje a už se nemůžu přestat smát jak tou televizí opovrhuje. Ten si to špatné vždycky najde, jenom mě zajímá, kdy na ten všechen odpad přestane koukat.. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem zdaleko všechny díly tohoto Pořadu. Vlastně jsem epizod Pořadu viděl naprosté minimum. Ale vždycky to bylo naprosto super. Pořad sice je na plné hodnocení, já si ale myslím, že to vůči jiným Pořadům není úplně fér a proto nechám hodnocení na čtyřech. Luděk Staněk má výbornej smysl pro humor, je výbornej moderátor a hlavně, kouká za nás na všemožný (nejen) Soukupy. A většinou zkritizuje to správný a podstatný zábavnou formou. Jsem s tímto Pořadem tedy spokojen. Pořad je super, tento Pořad doporučuji. 85%. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Jílková: "Hezký večer, dámy a pánové. Vítám vás v pořadu Máte slovo." Staněk: "Pokud se díváte na Máte slovo, můžete si být jisti, že váš hezký večer právě skončil." Luděk je fakt velikej řízeček, naprosto s nikým a s ničím se nepáře a přitom všem si ještě dokáže zachovat velkou míru slušnosti a nadhled. Dokonce si troufám tvrdit, že Luďkova osvětová činnost v rámci televizní zábavy má větší účinek než kdejaká upocená pseudointelektuální katovna. V té může učený kritik blekotat o pokleslosti masové zábavy dvě hodiny, pak přijde tlustej Luděk a shrne to celý jednou větou. Tleskám, Luďku. A chci tě za kamaráda... ()

Reklama

Reklama