Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Speciální vydání oblíbené televizní soutěže s Alešem Hámou. Velká zábavná soutěžní show, vycházející z oblíbeného denního vědomostního pořadu Kde domov můj?, tentokrát věnovaná „osmičkovým výročím“. V rámci pořadu budou nasazena témata otázek nejen s významnými osmičkovými letopočty: 1918, 1938, 1948, 1968, ale i další, jako například rok 1618 nebo revoluční rok 1848. A také osmičková výročí méně známá, ale o to zajímavější. Jednotlivá výročí, události a otázky budou podpořena krátkými střihovými příspěvky z archivů. Na konci třetího kola dostane vítězný tým možnost zabojovat o jednu z osmi dobových cen vztahující se k významným osmičkám. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Hannibal1913 

všechny recenze uživatele

Pravda, k tomu stoletýmu výročí by to chtělo něco noblesnějšího, ale za ten výběr otázek z minulosti naší krásnej země a za retro vzpomínky ze scény na koncu pořada dávám bez ostychu 4* ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Ten Háma mě rozbíjí. Chytrej jak radio, hlavně že si sám všechno přečetl, ale zná naší vlast jak svý boty. za chvílí z něj bude normálně kronikář. Kokot. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

20% - Nevím proč je poslední dobou v televizích tak oblíbené dělat "soutěžní" pořady, ve kterém vystupují v rolích soutěžících známé osobnosti. Bohužel na podobnou vlnu nasedli i autoři jinak výborné soutěže "Kde domov můj". Chápu, bylo potřeba zaplnit pár sobotních večerů, než začne "Stardance", ale tímto způsobem? Viděl jsem díl s Pleslem, Novotným, Měcháčkem, Pazderkovou, Koptou a Tomicovou. Všichni, včetně Aleše Hámy se snažili, seč mohli, ale zábavu ze země nevydupali. Jak se říká, z hovna bič neupleteš. Celé to bylo jenom neuvěřitelně trapné. Stálo to ČT za to, takhle diskreditovat poměrně solidní značku? To měli radši dát místo toho nějaký film. ()

Reklama

Reklama