Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nový semestr je tu a na Las Encinas vznikají nečekané milostné trojúhelníky, nastupují noví studenti a mění se zažitá pravidla. A taky dojde k záhadnému zločinu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někdejší pecka Netflixu se už dodrápala do takových končin, že jsem ze začátku letošní osmice epizod myslel, že už nebudu schopný dokoukat. Linka s další vraždou už na diváka nedokáže ani trochu zapůsobit, dění z loňska se použije jen jako výplň hluchých míst a brzy se po něm slehne zem a to hlavní - nově příchozí - nejsou ničím jiným než otravným nástavcem. Až mi nejde do hlavy, že tohle furt patří k seriálu, který jsem předloni opěvoval jako nejlepší španělský výplod. [viděno na Netflixu] ()

Barka88 

všechny recenze uživatele

Prvních pár dílů mě moc nebralo, ale druhá polovina je ,,jízda” a to doslova. Tak trochu mejdánek. Hrozně se mi líbí ty jejich party, kde se všichni zfetujou tak, že normálního smrtelníka by to poslalo do kóma. Ráno pak jdou normálně do školy na pololetní písemku jakoby nic. Asi nějaká superschopnost. Pátá řada je hodně gay a to jako opravdu hodně. Nemám nic proti, ale už i na mě tam toho bylo moc. Isadora mě vyloženě vytáčela, její představitelka Valentina Zenere ji hraje skvěle. Taková ta zazobaná znuděná barbie, který chceš dát flákanec smradlavým hadrem po vytírání veřejných hajzlíků. No nakonec si nafackovala sama. Omar je taky trochu na ránu tentokrát. Ten otevřený konec, kdy prostě nevíš, jestli je nejmenovaná postava v pánu nebo to rozchodil, mě teda namíchnul. Pořád mě baví jejich styling a móda, to je opravdu pokoukáníčko. Rozhodně se Elite drží pořád vysoko na mém žebříčku. Těším se na pokračování, kterého se snad brzy dočkáme. Moje tajné přání je návrat Andera s Guzmánem. ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak čtyřka nebavila pořád víc, než tahle pátá sérka. Je pravda, že nové tváře jsou skvělé a to bylo asi tím zlepšením. Jinak nevím proč mám koukat na buzeranstkej sex pět minut. Celé se to hodně zvrtlo do teplých krajin při velký míře. Scénář je sice na pohodu, až už jsem dávno zapomněl, že do trojky to ještě nějaký větší měl, zde se to hodně hraje kolem pár postav a některý absolutně jen paběrkují a tvůrci je nikam neposunou. Tajemná vražda či kdo to byl či bude zde sehrála dost mizivou věc, na druhou stranu zase bylo více času jít na pařbu. To musím říct, že se seriálu doopravdy daří nejlépe. Parádně sestřihané, tracky a jedeme. Tohle má seriál pořád dobrý. Jen ubrat zbytečné linky s Patrickem. Omar úplně zbytečná postava a Cayetana ještě horší, kdy spadla  do romantický noty, ale popravdě už hodně zbytečná role a vystřídat by potřebovala ona. Isadora a Iván skvělý a seriál jim dal patřičný objem. Buď jsem byl dobře naladěný nebo už ostrouhám, ale zde i přes větší výhrady jsem jim to nějak zbaštil tuhle řadu a nezbývá nic jiného, než čekat na šestou ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5. série. Pane bože, tak tohle už jsem dokoukala fakt jen ze setrvačnosti a začínám být pěkně nasraná, kde původní dobrá Elita zanechala svoji lidskou stránku. Teď už je z ní jen telenovela zející dějovou prázdnotou, ale napěchovaná hlavně luxusními večírkami, sexem, drogami, luxusními večírkami, sexem, drogami, sexem, luxusem jo a...sexem. Nějaká reálnost, plnohodnotný příběh nebo lidsky normální vztahy už jdou opravdu do ústranní a už to moc smrdí prachama za sledovanost a nutností pořád šokovat, kdo se tam ještě s kým vyspí. Za mě to ztratilo už veškerou lidskost a byla bych moc vděčná, kdyby už se další řada netočila. Kdyby takováhle měla být střední, tak už trávim pár let někde na odvykačce. Zlatej High School Musical. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není asi tajemstvím, že určité množství lidí bude Elitě dávat záměrně nízké hodnocení, protože odešly jejich oblíbenci, ovšem, to nemění nic na skutečnosti, že pátá řada rozhodně není rozhodně špatná a po ne úplně kladně přijaté čtvrté se v určitých ohledech vrací ke kořenům. Což znamená, že jde o sexy telenovelu s mysteriózní zápletkou (kritizovat tak seriál za nerealističnost je trochu zvláštní) a ne, stále to není okoukané a ano, některé z nových postav jsou zajímavé a mají potenciál. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama