Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Po smrti spolužačky zmizí student. Vztahy se změní, do dramatu se zapojí další přátelé a temná tajemství jsou neudržitelná. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady se nám ta zápletka pěkně zahušťuje a i když to na začátku vypadá jako zcela jasná záležitost, tak v průběhu zjišťujeme, že to tak ani zdaleka není. Jediné co mi na seroši vadí jsou ty explicitní homosekšlscény, které mě vysloveně iritují. Nic proti gayům, ale kdo má rád tohle porno ať se na něj dívá v soukromí a nenutí heterodiváky být toho svědkem. Sorry jako, ale jinak výborný...Za mě 95% ()

Disk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada Elity byla skvělá, ale druhá série je ještě lepší. Objevují se tu nové - a hodně zásadní - postavy, vztahy mezi studenty a studentkami jsou mnohem komplikovanější a panuje zde napjatější atmosféra než v minulé sérii. Opět se tu prolíná kriminální zápletka (tentokrát zmizí jeden student) a opět je tu vynikající a nečekané rozuzlení. Ač jsem se sledováním Elity stále na začátku, už teď si myslím, že jde o důležitý evropský televizní počin. Natočený navíc bez příkras a s jasnou otevřeností. Elita navíc umí pracovat s cliffhangery, což není zase tak snadné. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série přináší do příběhu dvě nové postavy, které úžasně a okamžitě zapadají a jsou mnohonásobným přínosem. Tuto řadu považuji za nejlepší, protože přišla s velmi dobrými zvraty, dobře se zbavila herců, kteří přesedlaly do La Casa de Papel a Elite dostává v podstatě úplně nový nádech a všechno je mnohem víc provokativní, odvážné a nekompromisní. Příběh získává i takový ten teenage krimi akcent a všechno je zběsilejší a má to grády. Postavy taky přitvrzují, intriky jsou nepředvídatelné a vztahy jsou propletené jako pavučina. Super. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobný koncept jako v sérii 1 co se týká stylu vyprávění a posunu příběhu. Trošku jiná hlavní zápletka, nové postavy, které seriál oživí. Opět se zažívají i standardní trable, podobné první sérii. Kvalita celkem zůstává, neznámé také až téměř do konce, i když jsem už tušil, v podstatě pořád "to samé", ale stále natočeno velmi dobře, baví to, chytne to. Howgh! ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada s sebou přinesla dvě dneska již klíčové postavy a jednu z nich jsem si rovnou extrémně oblíbil. Svérázná Rebe krásně rozvířila monotónní chování původních “obyvatel” Las Encinas a vztahy se mohly začít ještě více komplikovat. Fakt, že dost dlouho nevíme, jestli se tentokrát vše točí opět kolem vraždy či jenom útěku nebo únosu, hodně přidává na poutavosti. Jediným úskalím se pro mě stává narůstající počet homosexuálů. Pořád nechápu, proč se to v současnosti musí tlačit naprosto všude. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Na halloween párty se objeví lidé převlečeni v Dálího kombinéze, které využívala parta zlodějů v La casa de papel (od r. 2017). Právě v seriálu La casa de papel hrál Nano (Jaime Lorente) hlavní roli Denvera, představitelka Mariny (María Pedraza) zde ztvárnila roli Alison Parker. (zrpi)

Reklama

Reklama