Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Cyklus anekdotických příběhů z útulného „krematoria na kraji města" se natáčí na reálných lokacích. Krematorium v Boru se potýká s finančními problémy i konkurencí v blízkém Týništi a snaží se zajistit maximální četnost žehu. Kromě černého humoru a vypointované zábavy v netradičním prostředí seriál Světlu vstříc nabídne skvělé herecké obsazení. (Kino iDNES)

(více)

Recenze uživatele Big Bear k tomuto seriálu (7)

Návštěva z kraje (2018) (E01) 

,, Já bych pálil až bych brečel, ale není co, no.. nejsou lidi! '' ----- Čtvrtníček vyměnil autobazáč za krematorium, což je celkem zajímavá změna:-). Uvidíme co bude dál, hlavní zápletka je vyjevena a to, že krematoriu hrozí zrušení pokud nebude mít více pohřbů žehem než ve vedlejším městě... Pohřební ústav vede Županič, který ve vší úctě bohužel vypadá jak smrt sama a do seriálu se fakt hodí. Dále tu máme myčku mrtvých a balzamovačku Batulkovou a M. Kyšperského (ano toho z Květů) v roli smutečního řečníka. Zatím zajímavé a prostředí seroše je rozhodně ... netradiční.... * * * ()

Národní umělec (2018) (E02) 

Mno... tak nějak se nedostavuje podobná radost jako z každého dalšího dílu Monte Karla... Uvidíme. * * ()

Tříděný pohřeb (2018) (E03) 

Podivné, naštěstí to čtvrtníček celkem táhne... * * ()

Týmový pohřeb (2018) (E04) 

Zatím to udrželo moji pozornost. naštěstí díly jsou krátké a tak i kdyby to nějak více skřípalo se to dá přežít. * * ()

Pohřeb polykače (2018) (E05) 

Možná se tomu někdo podiví, ale i v krematoriu lze dostat syndrom vyhoření :-) ! ()

Spálený Petr (2018) (E06) 

,,Až mně andělé, zavolají k sobě ! .. '' :-) ()

Plyn (2018) (E07) 

Ačkoliv má naše skvadra novou kremační pec, která při kremaci ,,si zpívá'' jak tvrdí zasněně Čtvrtníček, náklady na plyn neustále rostou. Ředitel Županič si z toho chce pustit plyn a je třeba zjistit jak k nadměrnému odběru dochází ! * * * ()

Související novinky

Nový seriál Světlu vstříc na iDNES KINO

Nový seriál Světlu vstříc na iDNES KINO

02.10.2018

Na iDNES KINO mohou diváci nově sledovat seriál plný černého humoru Světlu vstříc! Cyklus anekdotických příběhů z krematoria ve finanční tísni, se stopáží do deseti minut byl natočen v reálných… (více)

Reklama

Reklama