foto

Jaroslav Pížl

  • nar. 5.11.1961 (58 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Zátopek
2018 Dívka za zrcadlem (TV film)
Metanol (TV film)
2016 #noborders (studentský film)
Domov je tam, kde jsou hroby (studentský film)
2015 Die Himmelsleiter (TV film)
Ztraceni v Mnichově
2012 Cesta do lesa
2009 We Shoot with Love

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
17 vteřin (E06)
Zrádci (TV seriál)
Všechno bude OK (E06)
2018 Dabing Street (TV seriál)
Studio B (E02)
Světlu vstříc (TV seriál)
Poslední přání (E12)
Růženka (E11)
Kouzelná školka (E09)
další epizody (7)
Dáma a Král (TV seriál)
Jak svět přichází o doktory (S03E03)
Specialisté (TV seriál)
Střelec (S02E37)
2017 Svět pod hlavou (TV seriál)
Rodinná záležitost (E08)
Orchidej na smetišti (E04)
Až po uši (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (4)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Smrt na biofarmě (E06)
Návrat staré lásky (E05)
Nehoda paní učitelky (E03)
další epizody (5)
Případ pro exorcistu (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Bez hranic (TV seriál)
Obscura (S03E12)
2014 Až po uši (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2012 Policajti z centra (TV seriál)
Smrt modelky (E02)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Expozitura (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky