foto

Jaroslav Pížl

  • nar. 5.11.1961 (57 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dívka za zrcadlem (TV film)
Metanol (TV film)
2016 Domov je tam, kde jsou hroby (studentský film)
2015 Die Himmelsleiter (TV film)
Ztraceni v Mnichově
2012 Cesta do lesa
2009 We Shoot with Love

TV seriály

2018 Dabing Street (TV seriál)
Studio B (E02)
Světlu vstříc (TV seriál)
Růženka (E11)
Kouzelná školka (E09)
Spálený Petr (E06)
další epizody (6)
Dáma a Král (TV seriál)
Jak svět přichází o doktory (S03E03)
Specialisté (TV seriál)
Střelec (S02E37)
2017 Svět pod hlavou (TV seriál)
Rodinná záležitost (E08)
Orchidej na smetišti (E04)
Až po uši (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (4)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Smrt na biofarmě (E06)
Návrat staré lásky (E05)
Nehoda paní učitelky (E03)
další epizody (5)
Případ pro exorcistu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Bez hranic (TV seriál)
Obscura (S03E12)
2014 Až po uši (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2012 Policajti z centra (TV seriál)
Smrt modelky (E02)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Expozitura (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace