Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle hororovém thrilleru plném zvratů se kdysi nadějná muzikantka znova shledá s bývalými učiteli a zjistí, že mají nového talentovaného žáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Velmi důmyslně vystavěný snímek, který stojí především na osobitém způsobu vyprávění, kdy si divák, neustále sváděný na falešnou stopu nikdy nemůže být jist motivacemi ani charakterem jednotlivých postav. (O jedné z nich jsem měl jasno sotva se objevila, ale dál nebudu spoilerovat). Ústřední herecké duo je vynikající, ale za jednu * navrch stojí sám o sobě úplný závěr, který mi dal vzpomenout na Miikeho a jiné mistry japonského bizáru. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Netflix sice vypouští filmy v poměrně zběsilém tempu,ale jejich kvalita je velmi často dost slabá.The Perfection naštěstí patří do té povedenější skupiny.Víc než kdy jindy tady platí,že čím méně divák ví,tím víc si tenhle kousek užije.Ani trailer v tomhle případě neřekne vůbec nic a to je dobře.Výsledek je totiž překvapivě povedený psycho thriller s několika celkem zábavnými zvraty,které navíc nepůsobí jako úplně vycucané z prstu.V hodnocení se nakonec přikloním ke slabším čtyřem...není to sice úplně čisté,ale vzhledem k zábavnosti a určité dávce originality by tři byly málo...70% ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nezvládnutý bizár. Uznávám, že jsem se nenudil, ale uráželo mě, jak to všechno bylo halabala naházené na sebe. Že film nedává smysl dovedu odpustit, když to vyváží něčím jiným. Perfection je však vše, jen ne perfektní. Přišlo mi to prostě lajdácké a ani to nebylo dobře zahrané. Finále bylo už spíše k smíchu. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

PERFEKCE. Jeden z nejlepších novodobých hororů, jaký jsem viděl. Víc zvratů by jste si od filmu, který se odehrává během 90 minut asi ani přát nemohli a Logan Browning (ta o trochu víc) i Allison Williams hrají jako o život. Výborný scénář, výborná hudba, výborná kamera a více jak uspokojivé vyústění filmu. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Bolo by tu čo kritizovať, ale pri tom "správnom" nastavení prevažujú pozitíva - zvrat strieda zvrat, je zbytočné hádať, akým smerom sa bude dej vyvíjať. Bábikám to spolu sekne v láske aj nenávisti, pôsobia na striedačku sympaticky a vzápätí ako mrchy, presne podľa toho, ako sa ktorá v danom momente javí. Milé... Finálna pomsta je potom dokonalá (je jedno, že v skutočnosti neuskutočniteľná) a záverečné NIEČO už síce nejakú tú minútku-dve očakávané, ale tvorí to skvelú bodku. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 20. září 2018 na Fantastic Festu v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama