Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle hororovém thrilleru plném zvratů se kdysi nadějná muzikantka znova shledá s bývalými učiteli a zjistí, že mají nového talentovaného žáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

alchac 

všechny recenze uživatele

Duet pro sekáček a dranžírák, ke kterému si napsal part sám pan Šoustakovič, neboť jeho progresivní výukové metody založené na perfectním spojení idů učitele a žákyně mu prochází toliko do okamžiku, než následkem toho jebání jednomu jeho produktu jebne tak, že vyjebe s dalším jeho produktem, jemuž následně podá (resp. sebere) pomocnou ruku a ruku v ruce pak maestrovi ukážou, zač je toho heimnar. Neotřele bizarní, doprovázené příjemným mrazením v zádech a pohled na Williamsku bez fíkáče rozhodně neurazil mé náročné znalecké oko. Celkově vzato téměř perfektní, i když na kung-pao si po zhlédnutí asi hodně dlouho nezajdu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zpočátku tuctové drama o violoncellistkách se zdálo pokračovat jako bodyhorror, pak se z toho stal thriller o pomstě, která ovšem měla pokračovat další pomstou, a závěr byl masakrálně bizarní. Ano, ty rituály! Člověk si při tom tak nějak vzpomene na Suspirii, jenže tady je to horší - žádné temné síly, žádná magie, nýbrž lidská zvrácenost. Pěkná kamera, hra v kapli má až vizuál italských podivností, a odpovídající hudba. Hlavní hrdinky jsou i ve své zlobě a naštvanosti sympatické a postelové scény jsou krásné bez laciné vulgarity. Možná bych pustil kameru i do momentů, kdy došlo na řezničinu, jejíž výsledek si divák může vychutnat, ale jako celek se mi film líbil, takže umírněnost beru. Někdy je třeba vydržet, i když to bolí... ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Jo, první třetina mě slušně přikovala k sedačce, jako divák jsem vůbec netušil, co mohu čekat, takže ze scénáristického hlediska nepadne ani jedna výtka vůči této části. Herecké obsazení, tedy zejména hlavní dvě herečky, podaly nadstandardní výkon, u kterého jsem místy chrochtal blahem. A poté ta atmosféra.......parádní thriller, kde se mi z některých sekvencí rozhodně dobře od žaludku nedělalo, takto to má vypadat.....Jenže pak přišel obrat o 180 stupňů, scénáristům asi začalo strašit ve věži, protože tak zajímavě rozehranou partii dovedli do úplně diletantského konce, jenž se jim možná zprvu mohl zdát nesmírně vymyšlený a promakaný po všech stránkách.......já to ale vidím přesně z opačného úhlu, ty zvraty neměly hlavu ani patu. Což o to, herecky povedené dílo a soundtrack taktéž nefungoval jen jako páté kolo u vozu, ale ta druhá polovina to shodila hodně nízko. A ten úplně poslední záběr tomu nasadil pomyslnou korunku. Za mě dávám 40 % ()

tron 

všechny recenze uživatele

Umelecké horory nie sú mojou šálkou kávy, česť výnimkám (Suspirie). The Perfection tou výnimkou nebude. Na jednej strane oceňujem originálnosť projektu (čo je cenné zvlášť v dobe, kedy je každý druhý horor kópiou prvého), niekoľko dobrých scén, konzistentnú atmosféru a sympatické hrdinky v čele s Allison Williams (Uteč). Ale proste ma to strašne nebavilo a prial som si mať to čo najskôr za sebou. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Bože, to bylo blbý. On to hlavně NENÍ ani trochu horor. Je to lesbický revenge thriller. Má to super kameru, má to dva nečekané zvraty (i když - od toho tetování na zádech stačilo zapnout mozek a ani ty zvraty moc překvapivé nebyly). Je to nechutné - ale vlastně zbytečně. Všechny scény jsou taaak zbytečně přehnané. Všechno šlo odvyprávět bez těch zavádějících a samoúčelně nechutných scén, přidat trochu komorního napětí a sáhnout na strunu psychologičtěji pojaté hrůzy, ale ne, pan režisér si musel ukojit nějaké své lesbicko-tomboy a kdoví jaké další úchylky, až z toho ta úchylnost ční všemi směry a sráží celý ten jinak docela zajímavý koncept do kytek. Fuj, to se mi to nelíbilo, je to urážka diváků. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 20. září 2018 na Fantastic Festu v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama