Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomhle hororovém thrilleru plném zvratů se kdysi nadějná muzikantka znova shledá s bývalými učiteli a zjistí, že mají nového talentovaného žáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

hansel97 

všechny recenze uživatele

PERFEKCE. Jeden z nejlepších novodobých hororů, jaký jsem viděl. Víc zvratů by jste si od filmu, který se odehrává během 90 minut asi ani přát nemohli a Logan Browning (ta o trochu víc) i Allison Williams hrají jako o život. Výborný scénář, výborná hudba, výborná kamera a více jak uspokojivé vyústění filmu. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy, které umí překvapit. A to je rozhodně případ tohoto filmu. Je dobré si nic nezjišťovat a film si rovnou pustit. Režisér Richard Shepard odvedl velmi kvalitní práci. Jeho film parádně vypadá a i zní. Co, se mi na filmu líbilo nejvíce je výborně vybudovaná atmosféra. Nikam se nespěchá a režisér klidně investuje půlku filmu na to, aby nám představil postavy a jejich motivace. V druhé půli se přidá na tempu a intenzitě. Díky tomu je atmosféra ještě nepříjemnější a znepokojivější. Naštěstí má film krátkou stopáž, takže nezačne drhnout a ani se v závěru nerozpadne. Velkou zásluhu na tom mají hlavní herečky Allison Williams a Logan Browning, které to parádně odehrají. Jsem spokojený a doporučuji. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Bože, to bylo blbý. On to hlavně NENÍ ani trochu horor. Je to lesbický revenge thriller. Má to super kameru, má to dva nečekané zvraty (i když - od toho tetování na zádech stačilo zapnout mozek a ani ty zvraty moc překvapivé nebyly). Je to nechutné - ale vlastně zbytečně. Všechny scény jsou taaak zbytečně přehnané. Všechno šlo odvyprávět bez těch zavádějících a samoúčelně nechutných scén, přidat trochu komorního napětí a sáhnout na strunu psychologičtěji pojaté hrůzy, ale ne, pan režisér si musel ukojit nějaké své lesbicko-tomboy a kdoví jaké další úchylky, až z toho ta úchylnost ční všemi směry a sráží celý ten jinak docela zajímavý koncept do kytek. Fuj, to se mi to nelíbilo, je to urážka diváků. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Absolutní úlet. To, co se tady dělo, to nedávalo smysl, ale nějakým záhadným způsobem to bavilo. Nejdřív se příběh zaměří na dívčí duo a la Apocalyptica, aby se rozjelo lesbické drama. To se následně převede do psychedelického hororu, aby to pokračovalo konspirační teorií o Bambini di Praga. Úlet, ale zábavnej úlet. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Netflix sice vypouští filmy v poměrně zběsilém tempu,ale jejich kvalita je velmi často dost slabá.The Perfection naštěstí patří do té povedenější skupiny.Víc než kdy jindy tady platí,že čím méně divák ví,tím víc si tenhle kousek užije.Ani trailer v tomhle případě neřekne vůbec nic a to je dobře.Výsledek je totiž překvapivě povedený psycho thriller s několika celkem zábavnými zvraty,které navíc nepůsobí jako úplně vycucané z prstu.V hodnocení se nakonec přikloním ke slabším čtyřem...není to sice úplně čisté,ale vzhledem k zábavnosti a určité dávce originality by tři byly málo...70% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra filmu proběhla 20. září 2018 na Fantastic Festu v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama