Reklama

Reklama

Justice League vs. the Fatal Five

  • Austrálie Justice League vs. the Fatal Five (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se v 31. století podaří trojici Tharok, Persuader a Mano ukrást ze základny Legion of Superheroes stroj času ve snaze osvobodit Emerald Empress (Manova láska) a Validuse, další dva členy zločinecké skupiny Fatal Five, avšak nedopatřením se přenesou do současného světa, zdánlivě nezbývá nikdo jiný než Justice League, aby se tyranům z budoucnosti postavil. S Fatal Five však přicestoval zpět časem i hrdina Starboy, který však bez svého séra postupně ztrácí kontakt s realitou. Přitom i Justice League, hlavně pak její nové členky Miss Martian a Jessica Cruz (čerstvě povolaná Green Lantern), mají dost starostí samy se sebou. Dokáže se tak nesourodý tým postavit hrozbě uprchlých zločinců cestujících časem? A za jakou cenu? (Caszidy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Netypickým obsazením (plus "poženštěním") Justice League jsem se nenechal rozhodit a zrovna nové postavy mě bavily (Jessica Cruz aka Limelight (úřadující Green Lantern), Miss Martian či popletený Star Boy pronásledující mocné padouchy z budoucnosti). Scénář představoval standardní DC komiksovou školu rozepjatou v čase i galaxii, ovšem jeho megalomanie silně narážela na limity nízkonákladové animace, která na vyobrazení destrukčních bitek a katastrof neměla prostředky – bylo až ubohé, jak každý úder, dopad, výbuch okamžitě vzedmul oblaka zakrývajícího prachu/kouře. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Ešte po polovici som čakal, že ak to bude na tri, budem ešte rád. Chvíľami mi to prišlo prudko premegalomanizované (Destroy sun?! Ako dôvod zbaviť sa o tisíc rokov konkurencie? Fakt som dúfal, že plán bude destroy justice league a tým dobudúcna zbaviť ľudí historických vzorov, ktoré by ich inšpirovali páchať hrdinské činy. To by bolo podľa mňa podstatne viac cool...), ale k záveru som sa uvedomil, že mám guču v hrdle a skoro nedýcham. Limelight užásne tvárna postava a Star boy ako mi celý čas liezol na nervy, k záveru to všetko zúžitkoval, aby mi melancholicky odpálil degel. Ďalšie plus za veľmi svedomité pracovanie s cestovaním v čase. S tým sa fakt vyhrali až na jednu vec (keď prídeš z budúcnosti do prítomnosti, v ktorej ešte nežiješ a v tej zomrieš, tak sa v tej budúcnosti odkiaľ si prišiel ani nenarodíš?! Nehovorím, že je to výlučne chyba, akurát mne to tuším asi nedáva zmysel...). A to je asi to jediné, čo ma napokon odhovorilo od plnej. Animácia úžasná a jedna poznámka a to skôr rekapitulačná k týmto DC animákom... Ono vždy pobaví, keď vo filme s vizuálom detskej kreslenky vidíš strieľať teenagerky do papule, zhadzovať babky zo strechy, sex, krv a počúvať ten skoro nonstop dirty language. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Malinko mě zklamalo nové složení Justice League, některé opory chyběly a je vidět, že se v novém univerzu hodně jede na ženskou emancipaci. Krom toho, že je člověk zvyklý na staré postavy, v tom nevidím zásadní problém, horší ale je, že Fatal Five zůstane pouze jedním z mnoha animáků již ostříleného Sama Liu, ovšem znovu si ho určitě pouštět nepotřebuji a sem tam bohužel nastala nuda. Příští Batman snad dojem zas napraví.. PS : Potěšil Mr. Terrific, kterého jsem v animácích ještě neviděl. ()

Spacecore 

všechny recenze uživatele

Tak sestava týmu ač nezvyklá (i když opřená o komiks), tak mě velice bavila. Animák byl celkově dost nadupanej a byl to příjemnej návrat do Timmverse a o dost modernější nutno dodat. Příjemný balanc mezi až R-kovou drsností a klasickým dětštějším patosem, každopádně jsem to zkouk s chutí a často mě to překvapilo. Dávám hvězdu navíc proto, že je to dost podhodnoceno zde. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

DCárny zase tak moc nemusím, resp. s postavami je zacházeno velmi nerozvážně a často z toho vznikne chaotický a dětinský blábol pro dvanáctileté nerdíky. A protože tím už hooodně dlouho nejsem, tak mě cokoliv kolem Green Lanternů vysloveně prudí. Fórky a la vytvoření velké zelené palice, plácačky, kladiva...to patří spíš do Toma a Jerryho. A stejně tak mě nechávají chladným drohořadé postavy týmovek, jako jsou Martiani, jakýsi Mr. Terrific a vlastně i všichni ti záporáci, kteří jsou na stejné brdo. Ale pořád lepší DC, než nic...zatím. Tady bylo těch druhojakostních postav požehnaně, protože se cestuje do budoucnosti a tam suproni samozřejmě taky nesmí chybět. Přesto mi to z nějakého důvodu nevadilo. Poměrně dospělým tónem vyprávěno, se zaměřením na postavy Jessiky a Star boye a neblbými dialogy, je Fatal Five překvapivě konzistentní. Týmovky jsou ošemetné v tom, že tvůrci vychází z předpokladu, že divák většinu postav zná a minimálně v případě těch nejhlavnějších viděl origin. Takže není potřeba vysvětlovat kde přišly ke schopnostem, ani jaká je jejich nátura.  Musím konstatovat, že i když jsem znal jen tři členy JL, ničemu to nevadilo. A nevadili ani zaporáci s trapně průhlednými motivy a schopnostmi, které byly až úsměvně vyladěny tak, aby s nimi JL měli nějakou práci. Animace byla jednoduchá, ale je to míněno jako pochvala. Z nějakého důvodu mi to vlastně docela sedlo. Víc, než třeba Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích. Takže sice ne úplně zářivé, ale 4* dám. Tohle by ušlo i zfilmované. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama