Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julie Taylorová je po domnělé sebevraždě své přítelkyně a kolegyně učitelky najata, aby po ní během posledních pár týdnů školy převzala hodiny matematiky v posledním ročníku. Julie má za sebou náročný rok a tohle by mohl být pro ni a její dospívající dceru Miyu nový začátek. Přestože Julie doufá, že být novou studentkou a zároveň dcerou nové učitelky by pro Miyu nemuselo být tak těžké, nedokáže se ubránit sžíravým pochybnostem, když se její dcera rychle spřátelí s podlou dívkou ze školy Amy Turnerovou. Amyiny nebezpečně manipulativní způsoby a urputná posedlost stát se královnou maturitního večírku v Julii vzbuzují nejen strach o dceřino bezpečí, ale také obavy o to, kam až je Amy ochotná zajít. (HBO Europe)

(více)

Recenze (9)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

30-ročná deva hrá akože školáčku v puberte a opuchnuté oči jej vidno aj pod trojcentimetrovým nánosom dermakolu. Nabudúce by žiačku na základke mohla kľudne hrať vráskavá Sarah Jessica Parker, bude to autentickejšie. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Taky jsme svého času měli ve škole jednu takovou podobnou vylízanou píč..u. Co se neustále povyšovala nad ostatní holky a myslela si, že je středem vesmíru a nikdo ji nesahá ani po kotníky. No a ve třeťáku se nechala opíchat jednou fetkou z vedlejší třídy a měla smůlu. Páč když jsme končili, tak zanedlouho rodila – a po osmnácti letech má tři děcka, každé s jiným, přibrala tak 60 kilo a dělá uklízečku…Filmy s podobnými krávami jsou v Americe a potažmo i Kanadě velmi rozšířené – královna plesu – taková píčovina…Místy to mělo alespoň trošku zajímavou atmosféru a ani co se hereckých výkonů týče, to nebyla vyložená katastrofa, nicméně kvalita scénáře byla bídná. Na thriller dost suché a tři zajímavé scény to nevytáhnou ani na průměr… ()

kocik1 odpad!

všechny recenze uživatele

Prvoplánově manipulativní bloncka, jejíž IQ není dost vysoké na to, aby jí vše, co ve filmu předvedla, tak dlouho procházelo. Což je hlavní slabinou tohoto rádoby psychothrilleru. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„HBO presents:“ jeden podpriemerný thriller na úrovni TV románu. Avšak musím priznať, že samotný základ mal v sebe niečo. Ale réžia, absolútne vyspytateľný dej a nízko-úrovňové herecké výkony zanechali za sebou veľké škody. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

ludva10 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení. Čekal jsem klasickou love Story z americké vysoké, ale děj mě velmi mile překvapil ( nevěděl jsem dopředu vůbec, o čem má film být ). Děj napínavý, herecké výkony slušné, díky. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Klasický béčkový thriller, který má jednu šílenou holku a zbytek spořádaných a bezchybných. Hodnocení: 50 % ()

Reklama

Reklama