Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco přátelé a rodina Kate Kaneové doufají v její nalezení, pětadvacetiletá bezdomovkyně Ryan Wilderová narazí na Batmanův oblek. Ryan už nechce být nadále obětí, vezme si oblek jako brnění a vydává se do ulic Gothamu, kde likviduje nejrůznější členy nového gangu. Mezitím Jacob Kane i Luke Fox vyhlásí pátrání po Kate; Mary Hamiltonová se potýká se ztrátou dalšího člena rodiny, Sophie Mooreová bojuje s tím, co zůstalo nevyřčeno, a Alenka zuří, že se někdo dostal ke Kate dřív, než mohla vykonat svou pomstu. Zároveň se pod záminkou pátrání po Kate vrací "Bruce Wayne", ale ve skutečnosti chce jen získat zpět svůj oblek. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Mr.Ward

všechny recenze uživatele

Tak si odbyla premiéru první epizoda 2.série Batwoman. Ten seriál sem dlouho hájil, ale postupem času se i já přidal na stranu haterů 😁 A po oznámení odchodu Ruby Rose z hlavní role a obsazení nové herečky tuplem 😁 Nicméně, je překvapení, jak je nová hlavní herečka sympatická. Fakt jo. Šanci dalším dílům určitě dám, i když si nedělám naděje, protože děj bude zřejmě stejně “dobrý” jako v první sérii. Ale to už je trochu únava materiálem DC seriálů na The CW. ()

Reklama

Orion12 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady u toho asi končím , první sérka Batwoman byla těžká hovadina , ale jakžtakž se na to dalo koukat pokud vypnete mozek. Tohle už je moc. Po první sérii se na to vykašlala hlavní představitelka a já se jí nedivím , ten seriál neměl moc velký úspech. Ale prostě začne série a herečka je v píčí. Tak CW to vyřešilo nejvíc debilním způsobem jaký jsem kdy vuděl. Já to řeknu , stejně spoilery nikoho nezajímají ten seriál je sračka. Kate ta slavná Batwoman umře při pádu letadla- co ? Protože jela do vedlejšího města. A asi měla na sobě nasazený oblek v letadlo ?? Už vidím jak si Batwoman chilluje v první třídě. No a najde to nějaká černá holka a bum oblekne si to a jde se pomstít za smrt matky a prostě co. Umí hnedka házet s baterangy přesněji než batman a používat Bat zařízení jako co ?. Samozřejmě hlavní představitelka je ideální zástupce utlačovaných menšin je černá jak uhlí , samozřejmě je zase lesba a všude cpe ty lesbické a utlačované názory a záporací jsou bílí lidé - no fajn ale musíte to furt všude cpát CW ? V polovině epizody všichni zapomenou že nějaká Kate existuje a všichni začnou brát za Batwoman novou tmavou představitelku.... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

po tragické první řadě sem do druhé už jít nechtěl,nicméně ze zvědavosti sem mrknul na první díl a je to pořád stejná bída,která mě jen utvrdila v tom,že dál pokračovat nemá smysl.Změna herečky ničemu nevadí,protože "nová" Batwoman je sympatičtější než ta původní,ale telenovelácký děj to bohužel nezachrání...20% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama