Reklama

Reklama

Tak už konečně chcípni, táto

  • Rusko Papa, sdochni (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Andrej, detektiv a ten nejhorší otec na světě, shromáždí ve svém bytě děsivou skupinu lidí sestávající z jeho rozzlobené dcery, nervózního tyrana a podvedeného policisty. Každý z nich má důvod se mstít... Celovečerní debut Kirilla Sokolova vypráví příběh Mavěje (Aleksandr Kuzněcov), mladého muže s neobvykle odolnou tělesnou konstitucí. S kladivem v ruce dorazí do domu přítelkynina otce Andreje (Vitalij Chajev), aby se mu pomstil za to, že svou dceru dle jejích slov v dětství zneužíval. Mladík ovšem jaksi zapomněl, že otec jeho dívky je shodou okolností drsný a zkorumpovaný policista, který se za žádnou cenu nemíní v tomhle příšerném boji jen tak vzdát. Jak film pokračuje a nabírá na obrátkách, pestrá mozaika vedlejších příběhů, generačních střetů a podvodů znesnadní komukoli vyváznout z bytu se zdravou kůží. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (71)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Už samotný název snímku napovídal, že půjde o bizarnost a bylo to tak, příběh složený z několika částí je notně krvavý, místy nechutně brutální, no na druhou stranu černohumorný, nápaditý a zábavný, míněno pro mě.. Mladý Sokolov mě zcela upřímně několikrát odboural, že jsem se zasmála z plných plic, prostě taková normální rodinka a domácí masakr na ruský způsob.. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Ruský vklad evropské kultuře. 1) 29letý očividný Tarantinův obdivovatel Kirill Sokolov (scénář, režie, střih) pojal svůj celovečerní debut v Mistrově stylu. Úvodní mistrovská scéna diváka vtáhne do děje během první minuty, napětí stoupá, po chvilce to vypukne, krev stříká na všechny strany a divák je spokojen. Svěží podívaná po první půlhodině trochu ztratí drive, ale pořád to stačí na slušný slasheroidní biják._____ 2) Kirill Sokolov v 21 letech promoval v Petrohradě v oboru fyzika a technologie nanostruktur. Jeho krátké filmy sbíraly ocenění na festivalech a tak se nakonec po první promoci vrhl na studium scenáristiky a režie._____ 3) Film Папа, сдохни obsadil první místo v hlasování kritiků a získal hlavní cenu festivalu Okno do Evropy ve Vyborgu. Že by nomen omen? Tak vítej, maťuško Rusi, v Evropě._____ 4) Zaujal mě přitažlivý 26letý Aleksander Kuzněcov (Matvěj), také frontman hudební skupiny Space Punk Industry (britpop). ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pohádka o nesmrtelných Rusácích , kteří přežijou několik střel z brokovnice, můžou chodit s nohama rozvrtanýma vrtačkou, nezabije je ani několik ran kladivem do hlav , neuškrtíte jich a přežijou i to, když po nich hodíte televizu. Pokud někdy Rusáci budou točit Terminátora tento režisér je ideální volba. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Úžasně svěží masakroidní one-room bitka s několika flashbacky, která nezapře inspiraci v Tarantinově tvorbě. Kamera funguje špičkově, střih i herecké výkony taky nadprůměrně dobře zvládnuté a krev stříká na všechny strany. Tenhle ruský kousek nabídne mimojiné i nádhernou pastvu pro oči v podobě stylového interiéru a ska soundtracky, které vystihují ducha tohoto zběsilého kousku naprosto brilantně. Parádní zakopaný poklad, jehož objevení mi utkne ještě dlouho v hlavě. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Toto bolo také hovno, ale tak strašné ruské hovno, že asi lepšiu čiernu komédiu som od nich jakživ nevidel. Udržalo to moju pozornosť, príbeh bavil, krvi hektolitre, zvraty netake. Celé v jednom byte, niekoľko rozpovedaných príbehov a hlavne úplne skvelo napísané postavy. Taktiež maskérky sa činili a kamera so strihom a efektami tu bola vyšší dívči. V poslednej polhodinke to trochu stratilo tempo, ale inak nič. Asi najlepší rus ( mimovojnový, žmurk Ržev) čo som v posledných možno aj piatich rokoch videl. 4 z 5 ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama