Reklama

Reklama

Tak už konečně chcípni, táto

  • Rusko Papa, sdochni (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Andrej, detektiv a ten nejhorší otec na světě, shromáždí ve svém bytě děsivou skupinu lidí sestávající z jeho rozzlobené dcery, nervózního tyrana a podvedeného policisty. Každý z nich má důvod se mstít... Celovečerní debut Kirilla Sokolova vypráví příběh Mavěje (Aleksandr Kuzněcov), mladého muže s neobvykle odolnou tělesnou konstitucí. S kladivem v ruce dorazí do domu přítelkynina otce Andreje (Vitalij Chajev), aby se mu pomstil za to, že svou dceru dle jejích slov v dětství zneužíval. Mladík ovšem jaksi zapomněl, že otec jeho dívky je shodou okolností drsný a zkorumpovaný policista, který se za žádnou cenu nemíní v tomhle příšerném boji jen tak vzdát. Jak film pokračuje a nabírá na obrátkách, pestrá mozaika vedlejších příběhů, generačních střetů a podvodů znesnadní komukoli vyváznout z bytu se zdravou kůží. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (71)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak už konečně chcípněte vy ČSFD uživatelé bez tý věci co se maže na chleba. V Ruských vodách obvykle moc nelovím, ale najdou se i výjimky a tahle hodně černá a vražedná komedie mi téměř perfektně sedla. Pro někoho možná až moc jednoduchý a přímočarý a místy trochu přehnaně brutální, ale méně je holt někdy více a tahle poctivá žánrovka si aspoň na nic nehraje.85% ()

Sayge 

všechny recenze uživatele

Skvělá ukázka toho, že i 5 lidí a v podstatě jeden byt stačí k natočení velmi zábavné podívané. Gore je zde velmi šťavnatý, přesně jak ho mám rád, občas jsem se i zasmál a bavil jsem se tak, že celý film uběhl jako nějaká jednohubka. Soundtrack mne zde moc nenadchl, a příběh taky nebyl nijak složitý, troufám si říct skoro, až předvídatelný, ale přesto tenhle film má svoje kouzlo. Dávám velké + za velmi podařené charaktery a herecké výkony. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Když se loupí s grácií a jen po troškách, stává se z krádeže uměleckého díla inspirace. Sokolovovi se podařilo inspirovat se Tarantinem a jít vlastní cestou. Propracovaný vizuál se umně snoubí s hudebním doprovodem a spolu vytváří krásnou kulisu pro krvavá jatka, jež se odehrávají na plátně. Některé scény jsou opravdu hodně vychytané, ale k vrcholu patří záchrana matky. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Určitě doporučuji! Na Halloween to byl kvalitní stylový tip ... Rodinná GORE masakr - komedie, kriminálka... Všechno pěkně v jednom, krásně zamotané a ovinuté rudými krvavými stuhami do sebe. Parádní vizual a kamera. Některý scény téměř umělecká díla (vrtání kolen v koupelně) ... Vtipné sympatické postavy. Celé tak nějak Tarantinovské. Stříkance a gejzíry krve zase připomínaly tradiční exploitační Japonsko. Prostě jak (u)vidíte, chuťovčička !! Mlask 💥 ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Ruský vklad evropské kultuře. 1) 29letý očividný Tarantinův obdivovatel Kirill Sokolov (scénář, režie, střih) pojal svůj celovečerní debut v Mistrově stylu. Úvodní mistrovská scéna diváka vtáhne do děje během první minuty, napětí stoupá, po chvilce to vypukne, krev stříká na všechny strany a divák je spokojen. Svěží podívaná po první půlhodině trochu ztratí drive, ale pořád to stačí na slušný slasheroidní biják._____ 2) Kirill Sokolov v 21 letech promoval v Petrohradě v oboru fyzika a technologie nanostruktur. Jeho krátké filmy sbíraly ocenění na festivalech a tak se nakonec po první promoci vrhl na studium scenáristiky a režie._____ 3) Film Папа, сдохни obsadil první místo v hlasování kritiků a získal hlavní cenu festivalu Okno do Evropy ve Vyborgu. Že by nomen omen? Tak vítej, maťuško Rusi, v Evropě._____ 4) Zaujal mě přitažlivý 26letý Aleksander Kuzněcov (Matvěj), také frontman hudební skupiny Space Punk Industry (britpop). ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama