Reklama

Reklama

Nicky Larson: Agent amatér

  • Slovensko Nicky Larson: Agent amatér (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nicky Larson (Philippe Lacheau) je mimořádný soukromý detektiv, který se proslavil také jako neporazitelný pouliční bojovník či neomylný odstřelovač. Často bývá pověřován řešením úkolů, s nimiž si nedokáže poradit nikdo jiný na světě. Za pomoci své partnerky Laury (Elodie Fontanová) nabízí zákazníkům výjimečné služby, přičemž všechny jsou víceméně velmi nebezpečné. Ale i takový slavný profesionál jako Larson má jisté osobní nedostatky - často podléhá obzvláště silné náklonnosti k něžnému pohlaví, což nejen ohrožuje výsledky jeho práce, ale i šíleně zlobí jeho partnerku Lauru. Jeden z jeho významných klientů ho jednoho dne pověří náročným úkolem: je třeba zajistit bezpečnost vznešeného Kupidova parfému, vůně, která udělá každého, kdo jej použije, absolutně neodolatelným. V důsledku chvilkové Larsonovy nepozornosti však legendární parfém padne do rukou zločincům. Nicky Larson musí božský parfém získat zpět a regenerovat jeho skvělé vlastnosti, což však zdaleka nebude jednoduché ... (JOJ Cinema)

(více)

Diskuze

Raccoon.city

Raccoon.city (hodnocení, recenze)

lukasK1995

Elodie Fontan (Laura) bola úžasná jéj herecký prejav 100 percentný Samozrejme v originála Francúzštine znela super. V tých krátkych hnedo-červených vlasoch neskutočne sexi podľa mňa lepšie ako originál blond dlhé. Iba kvôli Elodie Fontan (Laura) som dal 5 hviezd. 

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Veď ja som to aj videl v originále ako všetko čo pozerám...žiadny dabing pre mňa...asi sia.nepochopil..srala ma ta dievčina a jej postava a nie jej hlas a preto som nedal plný pocet

na příspěvěk reagoval Raccoon.city

ještěžiju

ještěžiju (hodnocení, recenze)

Tak v O2 filmotéce použili název Nicky Larson: Agent amatér ... zřejmě výplod někoho, co vůbec neví, o čem to je. :-(

Uživatel ještěžiju smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama