Bojovník - Série 2 (2020) (série)
Tvůrci:
Jonathan TropperRežie:
Dennie GordonKamera:
Giulio BiccariHrají:
Andrew Koji, Olivia Cheng, Jason Tobin, Dianne Doan, Kieran Bew, Dean Jagger, Kenneth Fok, Joanna Vanderham, Joe Taslim, Hoon Lee, Tom Weston-Jones, Christian McKay, Robert Hobbs, Perry Yung (více)Recenze (9)
Trochu som sa nechal učičíkať s tým, že v druhej sérii, po skvelej 8 časti to nemôže byť lepšie a s miernym dešpektom som začal pozerať 9 epizódu a dostalo sa mi toho, čo som nečakal, nefalšovaného brutálneho pouličného násilia a davovej psychózy. Ah Sahm ako prevtelenie Bruce Lee s nunčakmi v závere lahôdka. ()
Beze slov ten nejlepší akční zážitek zachycený ještě více dech-beroucí kamerou a choreografii, kterej tu od The Night Comes for Us nebyl! Na seriálové poměry jedinečný zážitek. ()
Masaker... Warrior nemá konkurenciu. ()
Ked sa nenavist davu zamera na tych, ktorymi pohrda a ktorych obvinuje, vyzera to v plnom priebehu presne takto. Akurat v tomto priklade napadnuti mali akusi "odpoved" aj sami. Inak by to bol lync az pogrom. Vyborna kamera i atmosfera. Zjednotenie sa proti spolocnemu nepriatelovi a docasny klud "zbrani" mal tiez svoju vypovednu hodnotu, hoci miestami posobil trochu naivne. 90% Natocit to takto asi lacne nebolo . ()
Brutální, atmosférické, intenzivní a s dechberoucí výpravou (speciálně pak na to, že tvůrci měli velmi omezené zdroje, což rozhodně nebylo vidět). Naprostá mistrovská filmařina. ()
Photo © Cinemax