Reklama

Reklama

VOD (1)

Duncan Vizla (Mads Mikkelsen) je jeden z nejlepších nájemných zabijáků na světě. Do důchodu mu zbývá pár týdnů, a tak by se rád uklidil někam, kde si počká na tučný důchod. Nakonec se ale nechá zlákat na jeden poslední kšeft. Během něj zjistí, že skutečným terčem měl být on sám. Asi by to nechal být, ale když je vystopován zabijáky nastupující generace, rozhodne se vypátrat, kdo za tím je, a pomstít se. (FoxMulder)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (291)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Bola by to priemerná báchorka o obstarožnou hitmanovi, ktorý ak si chce zaslúžiť penziu, musí vykynožiť armádu mladších kolegov. Je to zmätené medzi bizarne komiksovým krvákom a vážnejším thrillerom, navyše to napriek všetkej tej krvi a čvachtavým headshotom vlastne nemá ktovieako dobre natočené akčné scény. Ale do plusových hodnôt to ťahá ako vždy skvelý Mads Mikkelsen, ktorý je tu opäť kráľ všetkých badassov. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Rok 2019 pre mňa začal pozitívne. Toto bol prvý snímok z roka 2019, ktorý som si pozrel. Stačí len pár chvíľ počkať a potom už to ide "z kopca" tak rýchlo, že to ani nemá cenu komentovať alebo spoilerovať. Zaslúžilý videoklipový režisér Jonas Akerlund skvostne vystrelí snímku do tretieho aktu, kedy už zohavený Mikkelsen likviduje jednu vlnu pešiakov za druhou. Sú to pekné akčné scény, plné digitálnej - ale pomerne presvedčivej krvi, headshotov a v rámci možností aj solídne choreografie. Zápletka je jednoduchá, presne v duchu komiksovej predlohy, ktorá vsádza na rýchly vizuál, drzú brutalitu a krátku story, ktorá končí dierou v hlave. Je to opäť snímka, ktorá preslávi ešte viac Madsa Mikkelsena a jednoznačne sa jedná o jednu z najlepších snímok roka 2019. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„KDYŽ NAŠI AGENTI UMŘOU VE SLUŽBĚ NEBO PŘI NESPECIFIKOVANÝ NEHODĚ, KLAUZULE V JEJICH SMLOUVĚ UVADÍ, ŽE VŠECHNY PENÍZE ZŮSTÁVAJÍ FIRMĚ...“ /// Fajn pohodový a uvolněný tempo. Navíc zabíjení už dlouho (možná od Sejmi je všechny) nebylo tak zábavný. Násilí... jo, jo. Toho je tady fakt dost! Dojde i na mučení... takže Netflix si v klidu může odškrtnout ze seznamu přání - „natočit nepřístupnej film“. Což je mimochodem dobře. Špatnou zprávou je, že tady vo nic jinýho v podstatě nejde. Scénář je mix všeho možnýho s podobnou tématikou, ale já už dlouho neviděl Mikkelsena v akci. Jako vůbec. A stejskalo se mi po tom jeho vážným ksichtu. Takže nepřekvapí, že týhle jeho Netflix „One man show“ dávám palec – víte co, rovnou tři! – nahoru. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Komiksovou sérii „Polar: Came from the Cold“, kterou stvořil Viktor Santos, neznám. 2.) Ujíždím na bezduchejch píčovinách (navíc v nich hledám přidanou hodnoutu.). 3.) Thx za titule „mindhunter29“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Až do dnešního dne jsem si byl jistý, že je pro mě Mads Mikkelsen sázkou na jistotu, ale svět sebou nějak divně cuknul a mám po jistotách. Tedy, nic proti mému oblíbenému Dánovi, ten nezklamal, ale s tímhle scénářem se nedalo nic velkého předvést. Tvůrci vyplodili snímek, který chtěl být evidentně mocky, mocky cool, ten ale po většinu času vypadal spíš zoufale (většina akčních scén byla spíš k smíchu), Katheryn Winnick, která by díky svým schopnostem dala celý A Team s prstem v nose, tady jen zvedala telefon, a ani závěr nebyl zrovna úžasný. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Nadšení!!! Tomuhle filmu nechybí nic! Drsnej klaďas, kvéry, nože, krásný holky, sex, adrenalin, drogy, domácí mazlíčci, tempo, nasazení, akce, krev, zajímavý rozuzlení!!! Ano ano, velký díky Netflixu za další skvostnej akčňák, díky Ellmariachimu za bomba doporučení, díky Mikkelsenovi za starou školu, díky Winnickoé a O. Rubyové za oku lahodící výkony a díky Knoxvillovi za velice krátkou účast!!! 90% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „September“ od Earth, Wind & Fire. Ve 45. minutě pak hraje „Islands In The Stream“ od Kenny Rogers & Dolly Parton. (Duoscop)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v Kanade, predovšetkým v okolí Toronta. Scéna odohrávajúca sa vo vile v Čile sa natáčala v Argentíne. (MikaelSVK)

Související novinky

Blake Lively v adaptaci krvavého komiksu

Blake Lively v adaptaci krvavého komiksu

06.05.2021

Herečka Blake Lively (Mělčiny, Město) bude produkovat a zároveň si zahraje i hlavní roli v nové chystané adaptaci drsného komiksu Lady Killer pro Netflix. Scénář k filmu napíše Diablo Cody (Juno,… (více)

Reklama

Reklama