Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začíná nový den a osud Moordaleské střední visí na vlásku. Aimee se prokecne, Eric se svěřuje a Otis čeká v nemocnici. Na upřímnosti teď záleží víc než kdy předtím. (Netflix)

Recenze (15)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smutný ale nadějný konec. Doufám jenom, že se v Netflixu někdo nezblázní a neoznámí konec seriál. Třetí řada byla silná a možná i bude mou zatím nejoblíbenější. Seriál neztratil svůj půvab, sílu, lehkost. Herci si neskutečně důvěřují a na jejich výkonech je to znát. Teď už jenom netrpělivě vyhlížet sezónu číslo 4. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo mi to jasný. Jen co se o tom v začátku třetí série prvně mluvilo....Teď už jen doufat ve čtvrtou sérii. Tato je prozatím má nejoblíbenější. Silné. Emotivní. Vtipné. Výstižné. Odvážné. Nápadité. K Adamovi jsem si konečně našla cestu. Závěrečná scéna mi vehnala slzy do očí. Eric a Otis jsou skvělé duo. Jakob dostává malé a bezvýznamné plus. Jo a jsem ráda, že si to Lily nakonec rozmyslela. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebudu chodit kolem horké kaše, třetí sezóna se pyšní silnými momenty, nejsem s jejím zakončením ale tak spokojený, jako jsem byl loni s předchůdcem a posledních pár minut jsem čekal mnohem lépe splácaných dohromady. Tady se jen na rychlo uzavřelo pár linek a světe spekuluj si zas nad tím, jestli na to ještě navážeme nebo už nebudeme muset, že jo. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

John Lennon říkal "Hledáš-li pravdu, nedívej se dál než k svému srdci." – hořké finále třetí řady však nezanechá nic jiného než zlomená srdce, nevyřčená přání, jistou nadějeplnost, a dilemata, který se zdají být v nedohlednu, a přesto se na naše hrdiny valí jako balvany. O to víc se těším na – doufám již poslední – nacházející řadu. Je totiž co žehlit. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silná třetí řada - možná nejsilnější - ale s rozporuplným závěrem, který vás zdeptá víc než byste si přáli, ale přesto ta minulá skončila o mnoho emotivněji. Tady jsem si slzičky jako minule neutíral. Snad jen doufat, že závěrečná čtvrtá řada, která byla oznámena, alespoň tento hořkosladký konec trochu napraví. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Keď sa Jackson pýta svojej matky (Hannah Waddingham), či vždy vedela, že je lesbička, odpovedá, že veľa vecí jej bránilo v tom, aby uznala svoju príťažlivosť k iným ženám, keď vyrastala, a na záver povie: „Hanba.“ Waddingham predtým hrala v seriáli Hry o tróny (2011), kde sa jej postava Septa Unella preslávila opakovaným vyslovením slova „hanba“. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama