Přátelé - Série 2 (1995) (série)
Ellen GittelsohnScénář:
Chris BrownKamera:
Mikel NeiersHrají:
Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, Brittney Powell, Chris Young, James Michael TylerObsahy(2)
Chandler nalezne na záznamníku vzkaz od neznámé dívky, která hledá mladíka jménem Bob. Chandler se za něj vydává a telefonicky si s ní domluví schůzku. Monika byla povýšena, a ještě dostala jako dárek pět steaků od dodavatele. Přátelé to jdou společně s ní oslavit do restaurace, tam se ale na závěr pohádají. Ross má narozeniny a parta ho chce pozvat na koncert rockové skupiny. (TV Nova)
(více)Recenze (5)
8/10 ()
Zatiaľ najlepší diel od začiatku seriálu. Absolútne brilantné gagy a situácie. Klenot! ()
Najlepšia scénka je tá v reštaurácii😁 a možno táto epizódka pomohla otvoriť oči mnohým v reálnom živote, pretože ozaj nie je fér, keď niekto ako Phoebe či Rachel si dá len malý šalátik, lebo viac si nemôže dovoliť, kým niekto ako Ross a Monica si objedná kráľovskú večeru a potom si rozdelia účet na rovnakú sumu, aby to bolo jednoduchšie pri platení, lenže tí čo mali len malý šalát sú stále hladní!!! The One with 5 🥩 and an 🍆 je skvelá a veľmi vtipná epizódka a zatiaľ aj najlepšia z druhej série. ()
"Počkat !! Ale my už koupili lístky i pro vás !!" - "To je dobře !! Aspoň budete mít dost místa pro vaše kožichy a šperky.." - "Proč se koukáte na mě ?!" ;) ()
"You do a good Bob impression but when she sees you tomorrow she's gonna realize you're not Bob." ()
- Jade (Brittney Powell) říká, že její nohy jsou na plakátu nového Jamese Bonda. V době premiéry této epizody byla nejnovější bondovka Zlaté oko (1995). (griph)
- V reštaurácii Ross (David Schwimmer) rozdelil nesprávnu sumu účtu – každý by mal zaplatiť 33,60 amerických dolárov, nie 33,50 dolárov. (Pat.Ko)
- Těsně předtím, než Chandler (Matthew Perry) přijde na večeři, Rachel (Jennifer Aniston) se podívá se přímo do kamery. (griph)