Reklama

Reklama

Přátelé - Série 2 (1995) (série)


První rande (S02E15)

(epizoda)
  • USA The One Where Ross and Rachel... You Know (více)

VOD (1)

Ross s Rachel mají své první rande. Rosse ale nečekaně odvolají do muzea, a když dokončí práci, je už pozdě i na "noční" večeři. Oba proto tajně zůstanou přes noc v muzeu. Joey koupí domů pro sebe a pro Chandlera dvě velká a pohodlná kožená křesla. Monika s Phoebe připravují hostinu u Richarda, starého rodinného přítele Gellerových. Monice se Richard líbí a ani ona jemu není lhostejná. Přes nepřehlédnutelný věkový rozdíl spolu nakonec jdou na rande... (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (20)

  • Při loupeži byl později odcizen veškerý nábytek v obývacím pokoji, Chandlerův (Matthew Perry) notebook a televize. (griph)
  • Chandler (Matthew Perry) se zmiňuje o svém účesu zvaném „Flock of Seagulls“, který nosí zpěvák skupiny A Flock of Seagulls Mike Score. Později ho s tímto účesem můžeme vidět ve flashbacku v epizodě Nejhorší Díkůvzdání (1998). (griph)
  • Chandler (Matthew Perry) zmíní sitcom Green Acres (od r. 1965) o manželském páru, který se přestěhoval z New Yorku na venkovskou farmu. (griph)
  • Toto je prvá epizóda, ktorá v pôvodnom názve obsahuje dve mená hlavných postáv. (Pat.Ko)
  • Sada pre Richardovu (Tom Selleck) vyšetrovaciu miestnosť je rovnaká ako sada, ktorú použili pre ortodontickú miestnosť Barryho (Mitchell Whitfield) v prvej sérii, jediným rozdielom je oftalmologické kreslo namiesto zubného kresla. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama