Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel přemluví Joeyho, aby ji vzal s sebou na natáčení seriálu, v němž hraje. V noci se pak Rachel zdá romantický sen, kde v jakémsi seriálu vystupuje jen ona s Joeym. Je z toho zmatená a jde se poradit k Monice, jak se má k Joeymu chovat. Moničino kuchařské umění přitahuje do restaurace, ve které pracuje, spoustu hostů. Phoebe navrhne, že zájemcům o místo uvnitř zpříjemní dlouhé čekání hrou na kytaru a svým zpěvem. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Joey Tribbiani: You know you want it to happen as much as I do. I want you, I need you. Let me make love to you. Rachel Green: I don't wanna stand in the way of true love or anything, but I think a cantaloupe might hurt less. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Když Phoebe (Lisa Kudrow) přijde do kavárny, aby ukázala, v čem bude zpívat před restaurací, tak jí spadne kabelka na zem. V dalším záběru ji má ale položenou vedle sebe. (Duoscop)
  • Scenár „Days of Our Lives“, ktorý Rachel (Jennifer Aniston) drží pri čítaní s Joeym (Matt LeBlanc), je skutočným scenárom tejto epizódy. Ak sa pozorne pozriete na ten scenár, uvidíte tam nápis "The One With Rachel's Dream", čo je originálny názov tejto epizódy. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama