foto

Susan Chuang

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 I'll Be Next Door for Christmas
2012 Prodigy Bully (TV film)
2008 Pretty/Handsome (TV film)
2006 Wendy Wu: Bojovnice proti zlu (TV film)
2005 American Fusion
Moje krásná čarodějka
Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější
Úsměv
2003 Melvin Goes to Dinner
2002 BraceFace Brandi
Jako Mike
Simone
The Matthew Shepard Story (TV film)
2001 Chvění 3
2000 Alcatraz Avenue
Big Thing, The

TV seriály

2020 S.W.A.T. (TV seriál)
Knockout (S03E15)
2018 Malý Sheldon (TV seriál)
Uhlíková metoda datování a vycpaný mýval (S02E07)
2017 Vražedná práva (TV seriál)
It's War (S03E13)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Justice (S06E04)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Akceptace nabídky k sňatku (S11E01)
2015 Shameless (TV seriál)
Uncle Carl (S05E08)
Tell Me You F**King Need Me (S05E07)
2014 Chasing Life (TV seriál)
The Family That Lies Together (S01E05)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Lepší člověk (S03E19)
Chirurgové (TV seriál)
Odvolej to (S10E13)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
The Protector (TV seriál)
2010 V jako Victoria (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
The Born Identity (S03E11)
2009 Tara a její svět (TV seriál)
Aftermath (S01E02)
The Goode Family (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Novomanželé (S04E10)
2008 Mentalista (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Prst v hnízdě (S04E03)
2007 The Winner (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Eye of the Beholder (S02E03)
Odložené případy (TV seriál)
Přísun, krok (S04E17)
Zatnout pěsti! (S04E12)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
Krvavé svědectví (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Po porodu (S04E04)
2005 E-Ring (TV seriál)
Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Stands up for Aunt Sassy (S01E04)
Odložené případy (TV seriál)
Perfektní den (S03E09)
Uvězněná (S03E05)
Nejlepší přátelé (S02E22)
další epizody (4)
2004 Huff (TV seriál)
Sebeovládání (S01E04)
Significant Others (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Lovec myšlenek (S02E09)
Barák (S02E04)
Mateřský instinkt (S01E21)
2003 Charlie Lawrence (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Závěr léta (S01E05)
Oliver Beene (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Antonia Ramos (S01E12)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde do divadla (S02E06)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zběsilé dospívání (S04E10)
Přátelé (TV seriál)
Jak Rachel snila (S09E19)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Tuesday's Child (S05E22)
Mission: Implausible (S05E18)
I Think, Therefore I Am in Trouble (S05E16)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Dream a Little Dream of Her (S05E10)
Used Karma (S05E07)
Without Reservations (S05E05)
další epizody (10)
2000 Battery Park (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Hell No, Greg Can't Go (S04E04)
Playing the Field (S04E03)
Hell to the Chief (S03E23)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
The Jersey (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Síla dvou (S01E20)
Která Prue je ta pravá? (S01E16)
Advokáti (TV seriál)
End Games (S03E16)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Maturita 2/2 (S03E22)
Dharma & Greg (TV seriál)
Looking for the Goodbars (S03E12)
1998 Oh Baby (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Sarindipity (S05E01)
Správná pětka (TV seriál)
The Baby (S05E05)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky