foto

Susan Chuang

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Prodigy Bully (TV film)
2008 Pretty/Handsome (TV film)
2006 Wendy Wu: Bojovnice proti zlu (TV film)
2005 American Fusion
Moje krásná čarodějka
Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější
Úsměv
2003 Melvin Goes to Dinner
2002 BraceFace Brandi
Jako Mike
Simone
The Matthew Shepard Story (TV film)
2001 Chvění 3
2000 Alcatraz Avenue
Big Thing, The

TV seriály

2017 Vražedná práva (TV seriál)
It's War (S03E13)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Justice (S06E04)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Akceptace nabídky k sňatku (S11E01)
2015 Shameless (TV seriál)
Uncle Carl (S05E08)
Tell Me You F**King Need Me (S05E07)
2014 Chasing Life (TV seriál)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
The Protector (TV seriál)
2010 V jako Victoria (TV seriál)
2009 Tara a její svět (TV seriál)
Aftermath (S01E02)
The Goode Family (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Novomanželé (S04E10)
2008 Mentalista (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Prst v hnízdě (S04E03)
2007 The Winner (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Přísun, krok (S04E17)
Zatnout pěsti! (S04E12)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
Krvavé svědectví (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Po porodu (S04E04)
2005 Chirurgové (TV seriál)
E-Ring (TV seriál)
Návrat na výsluní (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Perfektní den (S03E09)
Uvězněná (S03E05)
Nejlepší přátelé (S02E22)
další epizody (4)
2004 Huff (TV seriál)
Sebeovládání (S01E04)
Significant Others (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Lovec myšlenek (S02E09)
Barák (S02E04)
Mateřský instinkt (S01E21)
2003 Charlie Lawrence (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Závěr léta (S01E05)
Oliver Beene (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Antonia Ramos (S01E12)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde do divadla (S02E06)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zběsilé dospívání (S04E10)
Přátelé (TV seriál)
Jak Rachel snila (S09E19)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Battery Park (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
The Jersey (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Síla dvou (S01E20)
Která Prue je ta pravá? (S01E16)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Maturita 2/2 (S03E22)
1998 Oh Baby (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Sarindipity (S05E01)
1997 Advokáti (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace