Reklama

Reklama

Nad ránem

(seriál)
  • USA Daybreak
Trailer 1
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Horor
USA, 2019, 7 h 47 min (Minutáž: 39–50 min)

Předloha:

Brian Ralph (komiks)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Flákač si užívá v postapokalyptickém Los Angeles. Snaží se najít dívku svých snů, přelstít tupé ghúly a nepřátelské gangy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (56)

Diaconix 

všechny recenze uživatele

Zajimavy tynedžersky serijal, kery mě bavil přesně do dila, kde se to cele posralo z tim vyjebanym LGBT a kuřtbuřzkym směrem. Co asyk pak ma z těch našich pajtašku vyrozt. Furt do nich musime valit, že to je normalni? Sorač, ale svjet se v dupu obraci a tak tu nechybi homo, azija, kakao ze svym asyk pohodovym rasizmem vuči bělobam… a přytom to ma ftip, napad i gulyky… njn… bez tohoto dnešniho liberalneho bordela bych dal i pjet, ale tak. Tak snad přyště. Zdař buch! ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Príbeh tak chaotický ako som ešte nevidel. Nezaujímavé postavy, dokonca lgbt. Ale sme v storočí v akom sme. No pochybujem že to zaujme niekoho od 16+, je to skôr pre menšie vekové publikum. Tu sa dá pochváliť asi len dabing a skvelá hudba v skoro každej epizóde. Ak by bol seriál aspoň tak dobrý ako záverečné epizódy bolo by to fajn. Tak ale stále to nieje dno netflixu a bolo to lepšie ako seriál big mouth. 3* ()

Reklama

SewekiX 

všechny recenze uživatele

Není to tak špatné. Jasně scénář má často problémy a hloupé kličky, či úplně z prstu vycucané vývoje postav jsou skoro v každé epizodě, ani hlavní postava i když se herec asi snaží moc nesrší charismatem. Na druhou stranu seriál obsahuje zajímavé vypravěčské postupy, šílené vedlejší postavy, které si člověk časem prostě musí oblíbit (Eli, Angelika, Crumble), spoustu super hlášek, a hlavně tolik různých nápadů, že jsem prostě musel tu hvězdu dodat. Nakonec zmínim, že je to dělané spíš pro mladší publikum, a i tak si myslím, že se to většině lidí moc líbit nebude, ale pokud si k tomu najdete cestu, tak to stojí za to. 11/18 ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Zábavná postapo teenage dramedy. Především první polovina je naprosto excelentní, spousta povedenejch vtípků a nejrůznějších pěkných vtípků na úkor televizních formátů. Pak se to trošku jako příběhově dosere, a především osmá episoda mi přišla jako že někdo prohrál sázku se svojí holkou, a nechal ji natočit celou epku samotnou. Ale každopádně celkově další slušný Netflix zápich. ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele

Začalo to dost slibně, sice s ne moc originálním ale zábavným námětem, aby se z toho stala naprostá kravina s neustálým velmi otravným bořením čtvrté stěny, pak to začalo měnit kvalitu a styl tak často že to přestávalo dávat nějaký smysl a já jen zíral. Střídaly se tu skvělé okamžiky i ty úplně strašné plné klišé a to neustále dokola. Bylo hodně znát, že každý díl točil někdo jiný a zcela ve svém stylu. Poslední díl byl ultra úlet a kdyby to skončilo o dvě epizody dřív, bylo by to ais daleko lepší. aneb kdyby se celý seriál nesl v duchu E08 od Kate Herron, včetně jedné z nejtrapnější ale zároveň nejrealističtější teen sexuální scény ever, byl by výsledek za mě daleko kvalitnější. A nebo se to celé mělo držet mírně crazy postaopo stylu E01. Ale to střídání kvality a nálad a stylů během jedné série jetu opravdu šílené. Zachraňuje to tu alespoň spousta krásnejch a sympatickejch holek ;) ()

Galerie (76)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama