Reklama

Reklama

Nad ránem

(seriál)
  • USA Daybreak
Trailer 1
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Horor
USA, 2019, 7 h 47 min (Minutáž: 39–50 min)

Předloha:

Brian Ralph (komiks)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Flákač si užívá v postapokalyptickém Los Angeles. Snaží se najít dívku svých snů, přelstít tupé ghúly a nepřátelské gangy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (56)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daybreak predstavuje úplne dno, kam až sú liberáli ochotný zájsť so svojou propagandou. Ústrednými postavami sú šikanovaný chlapec, afroamerický homosexuál a samozrejme malé dievčatko ktoré miesto vlepovania srdiečok do denníka svojej kamarátky ovláda kvantovú fyziku tak ako nik iný na svete. Postavy čiernej farby pleti neustále oslovujú tie bielej farby pleti slovami ako biely odpad či biela špina. Ak by som mal viac voľného času chodiť po súdoch, dramaturga českej verzie Netflixu by som oficiálnou žalobou na oddelení policajného zboru obvinil zo šírenia rasovej neznášanlivosti, takto iba budem vystríhať známych, aby svojim deťom sledovanie tohto rasistického programu podľa možnosti nedoporučili. Príliš teplé, príliš rasistické. Dúfajme že sa Disney + a Apple TV v Európe uchytia čím skôr, aby liberálny fašisti z Netflixu boli donútený konečne začať produkovať programy, ktoré bude možné pozerať a ktoré divákom aj niečo dajú. Seriál vôbec nedokázal využiť potenciál postapokalyptického sveta a stratil sa niekde medzi romantickým seriálom, scifi o horor doslova iba na niekoľkých miestach zavadil. Je neskutočné, aké hlúposti dokážu baviť mladú generáciu a nechápem ani vysoké hodnotenie na rôznych filmových databázach, nielen na čsfd.Za veľké plus považujem že samotná facebookova fanpage Netflix cz/sk sa takejto sračke rozhodla nerobiť nijakú výnimočnú propagáciu, nakoľko aj medzi nimi sa zrejme nájde niekto so štipkou inteligencie a ľudskosti. ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postapokalyptický svět – z dospělých přihlouplý ghulýci – přeživší rozdělení do středoškolských skupinek…..nevážně se tvářící fantasy lomeno horor téma......tohle mám rád. První díl, druhý díl, třetí díl…….je to svěží, jeto vtipné, je to neokoukané, má to nadhled……a najednou koukáte a seriál si neví rady sám se sebou. Příběh jde do kopru, objevují se zmatečné linie (osmou epizodu jsem vůbec nepobral), začne se hrát na gender…..prostě se to nepodařilo udržet. Možná méně epizod, možná jako celovečerák, možná nevím co. ()

Reklama

mosnak 

všechny recenze uživatele

Sjeto za jeden den. Upřímně není to pro každého. Je trochu škoda, že to vlastně pro Joshe neskončí dobře. Ony totiž ty holky, které vypadají, že jsou úžasné jsou většinou pěkně svině. Každopádně nic jsem od toho nečekal a byl jsem docela překvapen, že mě to chytlo. Pár věcí mě sralo jako například zaporak Turbo apod.,ale dá se to prekousnout. Hlavní hrdina je sympaťák - 80% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Seriál „Daybreak“ není rozhodně tak vtipný, jak bych doufal, není to taková třeskutá jízda, jak bych si myslel. Místy je hodně vidět, že je to young adult a třeba osmý díl díky tomu vůbec nefunguje, protože je to prostě moc otřepaná dramatická romance. Jsou zde hluchá místa, ale jinak je to relativně originální postapo pohled na jedno městečko a jeho obyvatele. A nenudí to, alespoň po většinu doby ne. ()

andalin 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavé pojetí apokalyptického světa, kde zemřeli jen dospělí a děcka si tvoří gangy. Příběh vypráví hlavní postava formou promlouvání k divákovi - někdy byl tento element výborně využitý, třeba když se poprvé setkáváme s Eliem (Josh nás přemlouvá, ať se podíváme jeho směrem a nesoustředíme se na něj). Bavily me running gags (Gay Josh? Other gay Josh?), absurdní situace (Josh si chce useknout ruku) a vedlejší postavy (Eli, Slime Queen & the Witch). Zajímavý mix komedie a dramatu, někdy ale faaakt nuda (obecně asi všechny flashbacky a "dokonalá" Sam Dean). Ani mi asi nevadí, že další série nebude, ale byla to fajn jednorázovka. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama