Reklama

Reklama

Profesionálové - Série 4 (1980) (série)


Tajná zbraň (S04E01)

(epizoda)

Obsahy(1)

Bodie s Doylem čirou náhodou narazí na dvojici vyplašených gaunerů, kteří po divoké honičce vezmou jako rukojmí nic netušící rodinu a zabarikádují se v jejím domě. Ve chvíli, kdy se pokusí opustit úkryt, oba muže někdo neznámý zastřelí. Následné šetření prokáže, že před smrtí telefonovali do sídla zbrojařské společnosti Apex, specializující se na tajné vládní zakázky. A to je něco, co CI5 mimořádně zajímá. Takový je začátek případu, v němž sehrají svou roli přísně tajné vojenské plány i politické vazby na východní blok. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série se zuby nehty drží průměru těch předešlých, alespoň tedy co se prvního dílu týče. Tajné služby a extra náhody, které vždy všechno vyřeší – ať už po dobrém, nebo po zlém…Jo jo to jsou prostě profesionálové a proto je tolik lidí miluje. Já patřím mezi ty, kterým se tento seriál líbí, ale nepovažuje ho za „klenot“. Většina dílů má dost průměrnou kvalitu, realičnost a logika často haprují jak při průjezdu horskou dráhou, přesto mám ale ústřední trojici hrdinů prostě rád. I proto jim dokážu spoustu věcí odpustit. Tenhle díl byl místy tak „mimo“, až se dobelhal ke svému konci…Zdárně? To asi ne, ale i tak to skončilo happyendem a pobavilo počáteční zničení stolu při honičce… ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. RIP stůl, doufám, že za něj padouši dostali hezkých pár let navíc 2. to jsem nevěděl, že kufr od sedanu se dá otevřít i zevnitř, obdivuji prozíravost výrobce, on musel vědět, že to Bodie bude potřebovat 3. už je mi jasné, proč dnes není tolik únosů jako kdysi, souvisí to s ubývajícími počty telefonních budek ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty jo, tak tenhle seroš je o 4 roky starší než sem já, takže vlastně stejně starej jako můj bratr... Přiznám sem, že mě tenhle setoš tak trochu míjel, i když v TV nic jinýho neběželo. Takže sem za svůj život viděl cca 5 dílů. Je to na svou dobu hodně zábavná podívaná. Ústřední dvojka jede a hláškuje o sto šest a jejich "praotec" tomu dává takovou tu rozvážnost a moudrost. No a co se týče znělky, tak ta je dnes již legendárním songem, kterej nejedna kapela použila na svých koncertech (Heebie jeebie). :o) ()

Reklama

Reklama