Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Novinář se snaží vyrovnat se smrtí svojí manželky. Začne se chovat nevrle, aby od sebe odehnal ty, kteří se mu snaží pomoct. (Netflix)

Recenze (37)

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvakrát som musela prehodnotiť svoj postoj k tejto sérii. Anglická komédia ako má byť - sarkastická, miestami až absurdná, každá postava má svoj príbeh, až pri treťom dieli som si uvedomila, že ten Tonyho nie je až taký stereotypný a že sa stále posúva niekde ďalej. Dojali ma scény s poštárom, v domove dôchodcov, v redakcii, na cintoríne. Večer som už zaspávala s nezabudnuteľným pocitom, že som našla sympaťáka roka - Rickyho Gervaisa. Potešil ma aj Nick Cave - "Into my arms" v treťom dieli. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gervais je prostě mistr v napsání opravdu lidských charakterů. Opět tu máme jeho jakožto hlavní postavu, která se chová jako dement, ale v tomto případě je to jen jeho bariéra, utvořená jako reakce na určitou situaci, v jádru je to však dobrák, což se postupně stále více a více dostává na povrch. Na pozadí jeho příběhu se pak odehrávají další příběhy opravdu obyčejných lidí, s opravdu obyčejnými příběhy, a je vidět, že i rutinní situace, když se dokážou dobře napsat, tak prostě táhnou. První série je tak klasický Gervais se vším všudy. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S rezervou - komu se tohle nelíbí, může za to buď věk, netrpělivost (a v tom případě jsi tomu dal max dva díly), anebo jsi jen zhovadilá bezcitná p*ča. Mile sarkastická, decentní a hluboce lidská humorná smutňárna o dealování se smrtí a smyslem života, se spoustou klasických gervaisáckých témat a motivů. Hlupáctví, ateismus, zvířátka. ♪♫ 90% ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když tu Ricky na potkání každého stírá, není to řachanda, ale naopak dost deprimující záležitost, která se postupně překlopí do feel good story. Má to fajn postavy a hlavně srdíčko, velmi silný moment byla Rickyho kontroverzní pomoc feťákovi, ale všechno to rozjímání o smyslu života vyústilo jen do pár ohraných mouder. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dala jsem si čas na rozmyšlenou, trochu mi vadí ta předvídatelné, jak se to bude vyvíjet. Absordita si urvat svůj kousek slávy v místních novinách je velký bizár. Ricky je svůj, za mě nejlepší je diskuze s cukrárně s dětskou porci :) jinak je to příjemný pohlazení podusíme, ale čekala jsem to ostřejší. / 12.1.23 dokoukano ()

Zajímavosti (1)

  • Novinový titulek „Life of Brian“ odkazuje na stejnojmenný film Life of Brian (1979) skupiny Monty Python. (velkyvezir)

Reklama

Reklama