Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 1. svazek (2019) (série)


Dobrý lov (S01E08)

(epizoda)
  • USA Good Hunting

VOD (1)

Obsahy(1)

Syn lovce duchů si vytvoří pouto s měňavkou chu-li ťing. (Netflix)

Recenze (52)

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

steampunk mam rad, anime ani trochu. mam rad steampunk s naznakom pribehu. anime-steampunk bez naznaku pribehu vsak prilis nie. a ceresnicka na torte - cele to deformovane podprahove ideologicke posolstvo. zli zli zli kolonizatori, ktori si dovolili spravit z diery po granate akou bol kedysi hong kong prosperujucu mocnu metropolu. odporucam idiotom, ktori tento diel natocili, aby sa sli pozriet do hong kongu a pricuchli si masovym protestom proti cine, pocas ktorych cinska policia i armada striela do davu ostrymi nabojmi a demonstranti mavaju britskymi vlajkami. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí díl měl sice nejkvalitnější animaci, co jsem kdy viděl, ale toto mi vytřelo zrak úchvatným zpracováním, příběhem, postavami... Čeho jsem si všiml nejdříve byla kamera. Už od začátku velmi povedená, scény podala výstižně, nemusela tam být žádná slova, jako kdyby to ten člověk měl v sobě. Přirozeně. Nikdy bych nečekal, že mě zrovna způsob zachycení snímku může tak oslnit. Zde se však stalo, je to dílo nadmíru pěkné. Hlavně svým smutným příběhem, snad poprvé, od začátku až do "konce". ()

Reklama

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy jsem neměl rád samuraje, co lítají po střechách, hází příběhy o nadpřirozenu ze staré říše jako ninja hvězdice a nepřirozeně skáčou ze střechy na střechu jako kdyby byla gravitace jen pro smích a neexistovala... všechno se ale přetočilo v momentě, kdy nastoupil stylový steampunk - teprve tady mě to začalo bavit... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi zajímavý a esteticky líbivý magický úvod. Pak se z toho ovšem znovu vyklubala jakási nezáživná zápletka s kouzelnýma liškama. Děj nedával moc smysl a absolutně mě nebavil. Děj je vůbec prokletí celého tohoto projektu. Chápu, že se toho nedá na tak krátké stopáži moc rozehrát, nicméně pokud vás tvůrci zvládnout začít nudit i po pár minutách, tak je něco hodně špatně. Číňani ve steampunkové Anglii mi vůbec neseděli. Celé to působilo hrozně divně. A také mě sralo to sluníčkářské pomrkávání na mužskou nadřazenost a boj žen za svá práva. Od toho máme u nás Fialu, aby dojil svoji neziskovku z našich daní a pak peníze posílal na Barmu do boje za práva barmských žen. Netřeba s tím otravovat ještě v seriálech. [25 %] ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prolnutí dávných mýtů se stampunkem v krásné animaci. Nadpřirozená bytost ztratila vlivem lidské techniky svá kouzla. Nedokáže už lovit, jen přežívat. Naštěstí je tu někdo, kdo umí kouzlit s technikou. Bytost vstává jak Fénix z popela a vydává se na lov. Žádný muž, vyžívající se v násilí, už nebude v bezpečí. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

  • V 9. minutě chybí v jednom záběru postavám obličeje. (Duoscop)
  • Povídku původně napsal čínský spisovatel Ken Liu a byla vydána v jeho sbírce krátkých povídek „The Paper Menageri“. (NiWi)

Reklama

Reklama