Reklama

Reklama

Obsahy(1)

JT a jeho kamarád Richie mají v plánu sbalit na večer holky a vyrazit s nimi do kina. JT je v šoku, když zjistí, že Richie pozval na rande jeho sestru Al. JT se snaží Al vysvětlit, že by s Richiem nikam chodit neměla, že by ji mohl obtěžovat, Al naopak JT vysvětlí, že právě o to jí jde. Mark prožívá pubertu, Carol mu neustále něco zakazuje a obtěžuje ho všetečnými dotazy. Když mají kluci zakázáno jít do kina na film o kanibalech, vymyslí náhradní plán, a to kouřit doutníky, což se samozřejmě neobejde bez následků. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aneb kterak neukojený J.T. pohlédne sám sobě do hlavy, jakmile jde o jeho sestru. Rovněž Frankovo vysvětlení Carol, co se odehrává Markovi v hlavě, je povedené. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: JTho kamarát Richie pozve Al na rande čo sa ale jemu samému veľmi nepáči. Al už je holt dospelá. Zato Mark prežíva v puberte obdobie pokusov a jeden z doutníkmi neskončí práve šťastne. Prevedenie: Starostlivá Carol a rebel Mark, ktorý potom oblve celú záchodovú mysu. Vedľajší príbeh o moralizujúcom bratovi, ktorý robí to isté za čo karhá bol už trocha slabší. 77% ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama