Reklama

Reklama

Obsahy(1)

J. T. se snaží vymanit z Frankových a Caroliných pravidel a odstěhuje se k Jean-Lucovi. Protože mu s Richem zruinují rande i ledničku, Jean-Luc je vyhodí. Najde si byt v činžáku, který má být zbourán, a na tuto práci je najat Frank. Dohodnou se, že spolu promění Carolin bývalý salón v malý byt. Carol chce trávit víc času s Al, Danou a Karen, a tak je pod různými záminkami vyláká do Karaoke baru... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: JT cíti že sa musí osamostatniť a tak sa nasťahuje k Jean-Lukovi, ktorému tento vzťah vôbec nevyhovuje. JT je nútený odísť do bytovky, ktorú bude Frank búrať- Spolu nájdu riešenie. Carol chce tráviť viac času s babami a tak ich zavedie do Karaoke klubu. Prevedenie: Zábava ruka v ruke s Frankovým mravným poučovaním to ma vždy dostane. 92% ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud se dokážete přenést přes výchovné specifikum tohoto seriálu a to, že dvacetiletý J.T. má večerku a zákaz vodit si do pokoje holky, pak vás výchovné metody Franka pobaví (jak píše i spoludiskutující), podobně jako Carolin vychytralý plán ušitý na míru každé z dcer. ()

Reklama

Reklama