Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • Francie Trouble Every Day (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Pan doktor Shane Brown se před nedávnem oženil a právě se svou manželkou June vyrážejí na svatební cestu do Paříže. Nutno podotknout, že paní Brownová vůbec netuší, koho že si to vlastně vzala. Její muž kdysi pracoval na lékařském výzkumu sexuálních úchylek spojených s kanibalizmem a bohužel se na něm experiment, jehož byl svědkem, velmi podepsal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (134)

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Nemohu říct, že bych často uznával a důvěřoval hodnocení této filmové databáze a upřednostňoval bych je před hodnoceními na jiných světových databázích, ale v tomto konkrétním případě se musím postavit na stranu ČSFD, protože tento film je vskutku velmi zlý pseudo-umělecký pokus. Nudné, prázdné a táhlé záběry, kamera jako z nějaké laciné německé kriminálky, děj naprosto neuspořádaný, zmatený a těžce nezáživný. Takový ten svíravý pocit, kdy už se nudou kroutíte v křesle - ten tady rozhodně můžete zažít. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Provokativní film režisérky Claire Denis si vychutnají nejspíše jen silnější nátury. Hrdiny filmu jsou lidé, kteří pro své dokonalé sexuální uspokojení potřebují pojídat maso svého partnera. I když se snaží spíše o psychologické pojetí postav, občas autorce vázne logika děje, kterou samoúčelná provokativnost, takto současný filmový trend, moc nezachraňuje. DVD: Jako bonus jediný mizerný trailer. Film 2/4, Bonusy 0/4, Zvuk 3/4, Obraz 2/4 ()

Reklama

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, jsem nepoučitelný, celý život rozhazuju peníze a investuju je to nefunkčních věcí, ale v tomhle případě byla ztráta 50 korun obzvláště bolestivá. To už jsem ji raději měl rozdat santusákům na nádraží. Naprosto nezvládnutý snímek s mizerným scénářem, nezáživný, hloupý a nevkusný. Celkový dojem: 5 %. ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Co to proboha bylo? To by neuspělo ani jako cvičení na FAMU. Celý film se neděje vůbec, ale opravdu vůbec nic a ke konci dvě údajně kontroverzní (a velmi krátké) "žrací" scény, na kterých měl zřejmě film stát, ale spíš padá. Těšil jsem se i na hudbu od Tindersticks (moje oblíbená skupina), ale i té je tam zoufale málo ()

Mona07 

všechny recenze uživatele

Ke zhlédnutí téhle "chuťovky" mě ponoukala hlavně zvědavost. . . dle zdejších komentářů hrozilo, že si nudou ukoušu všechny prsty na rukou i na nohou a abych se přiznala, neměla jsem k tomu daleko a to především v druhé polovině filmu. Na druhou stranu je film prezentován dle mého skromného názoru určitým (divným a netradičním) způsobem záměrně s tím, aby si to každý přebral jak chce. . . mě osobně to ale nijak zvlášť neoslovilo. 3/10 ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama