Reklama

Reklama

The Twilight Zone - Season 5 (1963) (série)


The Old Man in the Cave (S05E07)

(epizoda)

Recenze (6)

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Chytrej jako opice, z jeskyně nám radí, vezmem naňho palice, s tím si neporadí!" V této epizodě se dozvíme, jak rychle si to frčí po silnici postapo kabriolet a a kolik koňských sil má jeho motor. Také budeme, spolu s panem Goldsmithem, mnoho let věšet lidem jeskynní bulíky na nos a pak se divit, že se z nich stane nasraný dav. Troufalá myšlenka: A co kdyby (ne hned, ale po roce, dvou, kdy už starcovy rady byly prověřené, coby moudré a užitečné) pan Goldsmith obyvatelům městečka o "starci v jeskyni" prostě jen řekl pravdu? Nebo snad pravda je v postapo světě taky kontaminovaná, že je třeba se jí vyhýbat? ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Postapo s Jamesem Coburnem? Pět hvězdiček!" řekl Jindros. A měl pravdu. Krom působivé atmosféry a dobré pointy je navíc vyložená radost sledovat psychologický souboj mezi oběma hlavními představiteli. ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krajina spustošená atomovou válkou, uvnitř zmanipulované stádo zoufalých lidí a záchrané zprávy od nikdy nespatřeného starce... I v poslední páté sérii původní Serlingovy TTZ lze občas narazit na skvosty. Tahle epizoda k nim patří díky velmi zdařilé studie zběsilého konání davu, místy opravdu mrazivé atmosféře i pointě a skvělému Jamesu Coburnovi v hlavní roli. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to dobré a atmosférické, ale vyplyne to tak, jak se celou dobu očekává a tím pádem mi v tom chybí nějaký zvrat, nebo moment překvapení. Čekal jsem holt víc, ale jinak spokojenost. 4* ()

Reklama

Reklama