Reklama

Reklama

VOD (1)

Chuck Norris se svým parťákem bojují proti Prosatanovi, který se po devíti stech letech reinkarnoval do lidské podoby a snaží se ovládnout svět. Podle legend byla na začátku věků duše nejčernějších temnot vržena do hlubin. Ďábel byl přemožen zábleskem lidství, aby byl znovu povolán v době největšího zoufalství a bezmoci. Na svět se vplíží Satanův vyslanec Prosatanos a rozsévá zlo a zkázu – přemůže ho a uvězní však rytíř Lví srdce. Po devíti stech letech se do kobky, kde je Prosatanos uvězněn,vloupají zloději, hledající poklad – a Prosatanos se reinkarnuje do podoby člověka. Jeho totožnost odhalí rabín Shindler, ale je na Prosatana slabý. Vyšetřováním rabínovy vraždy jsou pověřeni detektivové Shatter a Jackson. Každý je jiný, ale společně tvoří sehraný tým, který postupně odhalí, za jakou maskou se zlo skrývá… (TV Prima)

(více)

Recenze (63)

Hamar 

všechny recenze uživatele

Služebník Satanův Prosatanos udělá hloupou začátečnickou chybu, že proti sobě popudí samotného Chucka Norrise. Myslím, že i archanděl Gabriel by byl pro něj hratelnějším soupeřem. A tak pak už jen, víceménně, celý film tahá za kratší konec až do hořkého finále. Chuck následovaným vtipálkovským černošským vodníkem, jeho parťákem, mu v závěrečné scéně pěkně nakope prdel. Pekelník po pár kopačkách vždy zbaběle zmizí, aby na závěr okusil svou vlastní meducínu a byl propíchnutý ďábelským žezlem. Chuck se pak ještě naposledy zazubí na svou kamarádku z Walker Texas Ranger a vydá se za dalším dobrodružstvím. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Po dvou slušných filmech se Chuck dostal v kariéře tam, odkud se bude jen těžko zvedat. Je mu už přeci jen pár let přes 50 a ty efektní otočky nemohl šlehat věčně. Takže vzývá na pomoc Izrael aby mu přivedl pořádného protivníka, samotného Ďábla. Opět mám takový pocit, že Arnold dosti v kariéře opisoval. Protože opět to byl Chuck, kdo první nakopal Peklu zadek. 35% ()

Reklama

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Možná nejzábavnější film s Chuckem Norrisem, ale moc sem jich neviděl. Kupodivu natočeno téměř s lehkostí filmů Buda Spencera a Terence Hilla. Chuck aka Indiana Jones, pronásleduje v mysteriózním hororově laděném dobrodružství (uf) samotného Prosatana. Bitek se tentokrát moc nedočkáme, ale pekelníka samozřejmě dokope a svět zachrání. 3,5* ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris potřetí v hororovém pokusu a opět špatně. Začátek s křižáckou výpravou dává tušit zábavné hororové béčko, jenže ve výsledku je to naprostá nuda. Christopher Neame s příšerným účesem je jako ďáblův vyslanec skvělý, ale vraždy nejsou ukázané, takže z hororového hlediska je to o ničem. Akční to taky není, protože kromě začátku a konce se tu nic neděje. Hudba je vykradená z Přichází Satan, parťák "hláškující černoch" je ztělesněné klišé 90. let a z Walkera zde přichází i Sheree J. Wilsonová, která je ale úplně zbytečná. Tuctové béčko. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zatímco lidé žijící v hříchu se bojí pekla, peklo se bojí…však vy víte koho… Ryšavý vládce vesmíru s šatníkem plným sak od Armaniho a jeho černošský parťák s mopem na hlavě (do půlky jsem si myslel, že je to Whoopi Goldberg) pasou po pidlovokém zplozenci Satana, aby zachránili svět od apokalypsy. Všem je asi jasné, kdo se vrátí dolů leštit páníčkovi vidle.. Ultimátní, sem tam trapným vtipem proložené béčko, při kterém se ukáže, že když máte správné jméno, lze skopat i síly pekelné. Nezapomeňte na potitulkovou scénu, kdy se k Chuckovi přijde pomodlit Zeď nářků.. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Ide o posledný film spoločnosti Cannon Group predtým, než zbankrotovala. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama