Reklama

Reklama

Vidím tě

Trailer 1

Životem rodiny Harperových otřese nevěra. Greg (Jon Tenney), hlavní vyšetřovatel únosu dítěte, který vynesl na světlo podobný případ z předchozích let, se snaží najít způsob, jak odpustit své zazobané ženě Jackie (Helen Huntová). Když pocit viny začne narušovat Jackieino duševní zdraví, v jejich domě se objeví nevysvětlitelné zlé síly a jejich synek Connor (Judah Lewis) se ocitne ve smrtelném nebezpečí. Neočekávaná změna úhlu pohledu odhalí ducha z minulosti a děsivá, krutá pravda o přítomnosti zla v domě Harperových konečně vyjde najevo. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Napínavé to je, o to pokoj. Akurát, že scenárista je tak trošku lempl a neobťažoval sa nám objasniť motiváciu postáv k páchaniu niektorých nekalých činov a takmer všetky (postavy) zanechal osobnostne ploché a jednostrunné. Hovoriac o plochých, nedá mi ešte nespomenúť, že na Heleninej tvári prebiehajú nejaké prazvláštne erózie a nevyzerá to príjemne, robím si starosti. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Výborný thriller, se skvělým rozuzlením, přičemž rozuzlení probíhá již od poloviny filmu. První polovina Vidím tě je sice nezáživná, ale vyplatí se jí přečkat, protože od zbytku se již divák neodtrhne. Jeden zvrat střídá druhý a co je důležité, nejsou nijak předvídatelné. Jedna věc však rušila mé zaujetí - Helen Hunt jsem po herecké stránce vždy uznával a ani tady její výkon nebyl nijak špatný, ale její vzhled oživlé mumie mě odtrhával od samotného děje a místy i děsil, a to jejím úkolem v tomto filmu rozhodně nebylo. ()

Reklama

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

No teda, tak pro me opravdu sok za to tak vysoky skore,ale zde se uz nebudu divit, ja se na rozdil od vetsiny pozitivne hodnoticich celkem celou stopaz nudil. Meli dat aspon synatorovi vic prostoru na hadky s matkou, treba by tu osklivou osobu dostal driv a byl od ni pokoj a clovek se na ni nemusel do konce filmu divat. Rozuzleni prekombinovany tak, az se mi ve finale nelibilo. No s odrenyma usima za 2 hvezdy. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Koukám, že nejsem jedinej, koho tu nejvíc děsila Helen Hunt. Samotný film je sice fest překombinovaný, čemuž zas až tak neodpovídá výsledná ne až tak komplexní zápletka, ale plusové body to u mě má za nepředvídatelnost a postupné twistoidní odhalování pravdy. Film si tím pěkně udržuje pozornost až do konce, i když se mi na některých místech scénář zdál přitažený za vlasy a ne po všech směrech úplně dotažený (některé postavy nemají až tak důležitou úlohu). ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

I See You je takový malý, nenápadný, téměř neznámý, ovšem poměrně povedený thriller, jehož největší předností je naprostá nepředvídatelnost, kdy se především první polovina tváří jako ryzí duchařina, ovšem hned ta druhá to celé dosavadní dění postaví zcela na hlavu a dokonce tu sype zvraty jak z rukávu, načež si to zaslouží pochvalu ještě o to větší, že ve výsledku pak dávají i smysl, takže je prostě znát, že tvůrci si tu na celém tom zpracováním dali sakra záležet a výsledek je tak opravdu více než přesvědčivý, a to i s přispěním velice funkčního napětí. Velká škoda je pak absence atmosféry, která se zde nepodařila navodit a přitom tu mohla sehrát podle mě výraznou roli, a co se týče obsazení, i v tomto ohledu mohli tvůrci podat lepší výkon, jelikož veškerý casting nenabízí snad jediný sympatický ksicht, přičemž vrcholem je odpudivá Helen Hunt, která nevím cosi nechala udělat s tou držkou, ale je to peklo. Celkový dojem z tohoto snímku každopádně ale není vůbec špatný, spíš naopak, jelikož se jedná o opravdu záživnou podívanou, zpracovanou ve velice solidním tempu, s hromadou nečekaných překvapení, slušnou gradací, povedenou pointou, co chtít víc. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama