Reklama

Reklama

Vidím tě

Trailer 1

Životem rodiny Harperových otřese nevěra. Greg (Jon Tenney), hlavní vyšetřovatel únosu dítěte, který vynesl na světlo podobný případ z předchozích let, se snaží najít způsob, jak odpustit své zazobané ženě Jackie (Helen Huntová). Když pocit viny začne narušovat Jackieino duševní zdraví, v jejich domě se objeví nevysvětlitelné zlé síly a jejich synek Connor (Judah Lewis) se ocitne ve smrtelném nebezpečí. Neočekávaná změna úhlu pohledu odhalí ducha z minulosti a děsivá, krutá pravda o přítomnosti zla v domě Harperových konečně vyjde najevo. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

Dawe2 

všechny recenze uživatele

Souhlas s tím, že Helen Hunt vypadá strašně. To je tak když se někdo bojí stárnout a pak místo přirozených vrásek vypadá jako smrt a mumie. Příběh jako takový není špatný, jednu chvíli s opakováním děje ale nudí. Divák opravdu není tak hloupý, že by si to nedomyslel, nebo by stačil pro méně domýšlivé krátký sestřih. 70%. !!! SPOILER !!!! : Nemám rád, když zařve ten kdo si to nejméně zaslouží, ale holt dejme tomu, no .... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Celkom sľubný začiatok, ale nevyvinulo sa o podľa predstáv, navyše chýbala tomu atmosféra. Okrem toho záporák je celkom dobre uhádnuteľný, keďže tých postáv tu je ako šafránu, takže nakoniec škoda, pretože potenciál tam bol. Nepridám sa k hejtu na Helen Hunt, tak už vyzerá ako vyzerá, má 56, nechajme ju žiť. Priestoru tu aj tak veľa nedostala. ()

Reklama

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Napínavé to je, o to pokoj. Akurát, že scenárista je tak trošku lempl a neobťažoval sa nám objasniť motiváciu postáv k páchaniu niektorých nekalých činov a takmer všetky (postavy) zanechal osobnostne ploché a jednostrunné. Hovoriac o plochých, nedá mi ešte nespomenúť, že na Heleninej tvári prebiehajú nejaké prazvláštne erózie a nevyzerá to príjemne, robím si starosti. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Remeselne špičkovo natočený thriller, ktorý ma paradoxne viac bavil vo svojej pomalej, prvej polovici. Tvorcovia sa nám v úvode až škodoradostne smejú do tváre a hrajú s predstavivosťou každého. Po rozložení kariet sa fenomenálne rozohratá partia premení na priemerný thriller zo zaujímavým twistom. Btw casting na čele s takmer mumifikovanou Huntkou nebol vôbec dobrý. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Moc se mi do toho nechtělo ale nakonec se z toho vyklubal celkem snaživej thriller. Děj filmu sleduje rodinu Harperových a jejich problémy spojený s nevěrou matky. Navíc se v domě Harperových začínají dít divný věci a ve městě mizí už druhej chlapec. Druhá půlka snímku začíná pomalu objasňovat divný věci dějící se v domě a vše do sebe začíná zapadat. Za tip vděčím uživatelce Ratchetka. Lepší 3hvězdy. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno