Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(10)

Doktorka Gemma Fosterová je ve všech ohledech úspěšná žena. Ve svých sedmatřiceti letech je respektovanou lékařkou, milující manželkou a matkou. Idylický obrázek však brzy získává první trhliny. Nejprve jde jen o nenápadné náznaky, Gemma se však najednou cítí ztracená. Je opravdu její manželství tak pevné, jak se zdá? A opravdu může svému muži bezvýhradně věřit, nebo jí něco tají? Jediné východisko spatřuje v rozhodnutí odhalit za každou cenu pravdu. S přibývajícími důkazy, že všechno není v pořádku, však v dosud pevném vztahu vzrůstá napětí, které hrozí osudovým výbuchem... Vypjaté psychologické drama napsal pro britskou BBC Mike Bartlett a po úspěchu první pětidílné řady následovala v roce 2017 řada druhá. Titulní roli v seriálu ztvárnila Suranne Jonesová, která se za svůj výkon stala v roce 2016 držitelkou prestižní Ceny BAFTA. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Jurcekk k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2015) (S01) 

Jurcekk narazil si na to náhodou na STV. Tak sa ti to zapáčilo stiahol si prvú sériu a pozrel si každý večer jeden diel posledná večera či čo bola prvotriedna aj si zasmial na tom masakri... Hlavná hrdinka je sexi pekne sa hýbe. Prvotriedny seriál zajtra bude pokračovať druhá sezóna. ...No nebude nie je v zrozumiteľnej reči. ()

Epizoda 3 (2015) (S01E03) 

Jurcekk narazil si na to pri surfovaní na STV... No tak ti to sadlo... Tá ženská ...jak je to strihané... A túto vidíš.... Myslel si že je to nemecké až keď sa objavil volant vpravo... Samé vysoké hodnotenie...A tak by ma zaujimalo, çi si na to ešte niekedy spomenieš... ()

Epizoda 4 (2015) (S01E04) 

Je zaujímavé pozoruhodné fascinujúce ako to režijne vedú že pozerám pridrbaný seriál na STV a tak ma to záujme. Pritom klišé klišé ...teším sa na ďalší diel... ()

Reklama

Reklama