Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada komediálního seriálu Monty Python´s Flying Circus mě převelice bavila, aby taky ne, když přinesla suchý až cynický a hlavně nekorektní humor, který mám tak rád a pro který už dnes prakticky neexistuje pochopení. Takže, i když oficiálně nefunguje cenzura, myslím, že Pythoni by už dnes neprošli, zvlášť když vidím v jakou příšernou zemi se v poslední době mění Británie. Tento seriál je naštěstí dokonale nadčasový, navíc jsem si ho pořídil zároveň se všemi filmy, které Pythoni natočili, takže mi cenzor může... ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

It's... it's... počátek jednoho z nejprestižnějších zástupců zlatého fondu komedie a precedenc černého, suchého, drsného, dětinského, BRITSKÉHO a primárně ad absurdum humoru. Studnice mnoha legendárních skečů (ano, nejen toho s papouškem!) jako například vražedný vtip, peripetie komisaře Tygra, cvičení sebeobrany či závod postižených z vyšší třídy a mnoha dalších genialit této partičky talentovaných Britů a jednoho naplaveného Američana. And now for something completely different... ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Haha? V průměru tak jedna dobrá scénka na epizodu. Někdy ani to a výjimečně dvě. Ke konci série to bylo trochu lepší, takže z původně jedné hvězdy nakonec sešlo. No ale celkově trapas. 2-* ()

Memesis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná série. Začáteční skeče tohoto seriálu se sice teprve rozjížděli a Pythony nenapadali možné možnosti švihlosti skečů, ale i přesto je tato série bezvadná. 100% ()

Reklama

Reklama