Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Recenze (6)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

It's... it's... počátek jednoho z nejprestižnějších zástupců zlatého fondu komedie a precedenc černého, suchého, drsného, dětinského, BRITSKÉHO a primárně ad absurdum humoru. Studnice mnoha legendárních skečů (ano, nejen toho s papouškem!) jako například vražedný vtip, peripetie komisaře Tygra, cvičení sebeobrany či závod postižených z vyšší třídy a mnoha dalších genialit této partičky talentovaných Britů a jednoho naplaveného Američana. And now for something completely different... ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Haha? V průměru tak jedna dobrá scénka na epizodu. Někdy ani to a výjimečně dvě. Ke konci série to bylo trochu lepší, takže z původně jedné hvězdy nakonec sešlo. No ale celkově trapas. 2-* ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada komediálního seriálu Monty Python´s Flying Circus mě převelice bavila, aby taky ne, když přinesla suchý až cynický a hlavně nekorektní humor, který mám tak rád a pro který už dnes prakticky neexistuje pochopení. Takže, i když oficiálně nefunguje cenzura, myslím, že Pythoni by už dnes neprošli, zvlášť když vidím v jakou příšernou zemi se v poslední době mění Británie. Tento seriál je naštěstí dokonale nadčasový, navíc jsem si ho pořídil zároveň se všemi filmy, které Pythoni natočili, takže mi cenzor může... ()

Reklama

Reklama