Reklama

Reklama

Monty Pythonův létající cirkus - Série 1 (1969) (série)


Man's Crisis of Identity in the Latter Half of the 20th Century (S01E05)

(epizoda)
  • Velká Británie Man's Crisis of Identity in the Latter Half of the Twentieth Century

VOD (1)

Recenze (5)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Good night, ding ding ding ding..." Silly Job Interview je jeden z mých vůbec nejoblíbenějších skečů. Všechno ostatní většinou dost dobré, ale zmíněná Cleesova a Chapmanova scénka si těch pět hvězdiček pro tenhle díl lehce vydobude sama. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To byla ale legrace, to jsme se ale nasmáli. Dovolte, abych se představil, jsem ředitel poradny pro výběr povolání. Chtěl jsem být lékař, ale takhle jsem dopadl. A takhle dopadl další prodejce encyklopedií... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět nemůžu epizodu nijak kritizovat, protože mě rozsekal už Kočkozmat, hned nato mě dorazil skeč z celnice, ve kterém se John Cleese i Michael Palin vyloženě našli. A aby absurdit nebylo málo, proběhl pohovor na manažerské místo, který notně potrápil mé mozkové buňky a ani tak si nemyslím, že bych dokázal uspět, i kdyby byla ještě volná místa. Závěr patřil Ericu Idleovi, který přišel se zajímavou inovací při prodeji encyklopedií. ()

Castrator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Confuse-a-Cat" je skeč naprosto pošukaný, ale právě proto zábavný. Skeč z celnice s jako vždy vynikajícím, i když skoro pořád stejným Cleesem velmi dobrý a následná diskuze o skeči s kachnou, ještěrem a s kočkou taky podařená, pak to jede na stejné úrovni až ke skeči z pohovoru, který je legendární, opět díky nervákovi z Cleeseho dílny, následuje krátký skeč s prodejcem encyklopedií a poradnou pro výběr povolání a je po všem. Další vynikající díl. ()

Reklama

Reklama