Reklama

Reklama

Všem klukům: P.S. Stále tě miluju

  • USA To All the Boys: P.S. I Still Love You (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Lara Jean je oficiálně Peterova přítelkyně, takže všechno by mělo být skvělé, nebo ne? Věci se komplikují, když se Laře do života vrací stará láska, co nerezaví. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (45)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Niektoré sequele sú naozaj užitočné a priam potrebné. A potom sú tu také, pri ktorých by vôbec nevadilo, keby ani neboli. A to je presne prípad o All the Boys I've Loved Before - Part II. Do veľkej miery to bolo skutočne bezobsažné, a to zaujímavé bolo bohužiaľ len v menšine. Ale áno, bolo tam aj zopár dobrých scén a dialógov, to nepopieram. Akurát ako celok to nebolo nič extra a je to rozhodne jeden z tých slabších (zbytočných) sequelov. Tým najlepším napokon bola opäť postava večne dilematickej a hanblivej Lary Jean, tak ako to bolo aj v kmeňovom filme. Skromné 2*. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu hodně kvalitativní sešup směrem dolů. Zhruba do 20 minuty se to úplně vyšťaví a pak se to táhne jak Velká Čínská Zeď. Nová postava bývalého přítele je tam dá se říct na sílu, aby to mělo jako by děj čekal jsem, že tam bude nějaký rozkol, že si bude vybírat , který kluk se jí líbí více místo toho je tam tak 20 minut a kromě konce se nepokusí o nic. Zachraňuje to pouze závěrečná scéna pak ta scéna s vypouštěním lampionů štěstí a to, že na konci měla pěkné šaty. Snad už to další díly mět nebude pak už bych tak hodný nejspíše nebyl. ()

Reklama

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Tak jo, já vím, že nejsem už úplně cílovka těhle filmů. Koneckonců, je mi skoro třicet, bože! Tolik?! No nic. Ale četla jsem všechny tři knihy a zamilovala jsem se do toho příběhu a filmy mi to jen krásně doplnily. Přísahám, oba filmy jsem viděla už tak minimálně desetkrát a nemůžu se toho milostného příběhu nabažit. Je to sice strašné klišé a naprosto předvídatelné, ale fakt se mi to moc líbí :) ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování příběhu Lary Jean a Petera, opět podle knihy, kterou jsem nečetla. První film i tento druhý jsem zkoukla hned za sebou při dalším pečení cukroví (ano, jak u mě vidíme romantiku, je jasný, že u toho dělám i něco jiného). Takže jsem tenhle film zase spíše slyšela, než viděla, ale bavil mě stejně jako 1.díl. Opět - nenáročná romantika pro náctileté, která ale potěší i srdce nás starých vykopávek (rozuměj po 30). Je to milé, má to šmrnc, ale jednička byla rozhodně lepší. Celkově vzato, hezký film na odpoledne k čaji a knížce do pozadí, nebo jako kulisa k čemukoliv. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu je toto vlastně jen zbytečná nastavována kaše. ALE! Pořád zde skvěle funguje casting, hudba je opět perfektně vybrána a pořád to má takový ten poťouchlý teenage feel-good feeling, jenž se ve filmech poslední doby přeci jen příliš nevyskytuje. Takže sice zklamání, ale rozhodně pořád příjemné a koukatelné. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Peter (Noah Centineo) chce v den sv. Valentýna své přítelkyni věnovat řetízek. V čase 33:45 má Lara Jean (Lana Condor) na krku svůj řetízek, v čase 33:52 už však svůj řetízek nemá. (mary800)
  • Natáčelo se od 27. března do 8. května 2019. Točilo se v Kanadě v provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve Vancouveru a Fort Langley. (BMW12)
  • Název filmu se objeví až těsně před závěrečnými titulky. (noelcoward73)

Reklama

Reklama