Reklama

Reklama

1. část: Na Havaj se z Tokia vrací jeden z Magnumových starých přátel z války poručík Dan Cook, který je krátce po svém příletu nalezen mrtvý se čtvrt kilem kokainu v těle. Oficiální verze zní, že Dan v žaludku pašoval drogy. Když se jeden z pytlíků s kokainem protrhl, zemřel v důsledku předávkování. Magnum nevěří, že by Dan mohl mít cokoliv společného s drogami, a zjistí, že pracoval na tajném případu, který ho právě stál život. Spolu s bývalými členy své vietnamské jednotky, majitelem místního klubu Rickem (L. Manetti) a pilotem vrtulníku T. C. (R. E. Mosley), jde po stopách jeho vrahů...
2. část: Magnum pokračuje v hledání stop po vrazích svého mrtvého kamaráda Dana Cooka z amerického námořnictva. Pátrání jej zavede k drogové dealerce s přezdívkou Sněhurka, která jej nasměruje k záhadnému zločinci na vzestupu Labulovi... (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Nádherná detektivka, která mě okouzlila už před dávnými lety. Obdivoval jsem zejména silnou a hlubokou mužnosti hlavní postavy Toma Sellecka. Nádherné příběhy a poutavé rozuzlení. Snad mě i okouzlilo Ferrari jeho pána a toho, který ho zaměstnával. Až tady na csfd jsem zjistil, jaký byl celý jeho příběh. A mohu říci, že je příjemně a překvapivě propracovaný, jako by byl skutečný. Připomíná mi to film Obchodník se smrti. Dávám pět hvězdiček. ()

Reklama

Reklama