foto

Clyde Kusatsu

  • nar. 13.9.1948 (69 let)
    Honolulu, Hawaii, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Smrtící ráj (TV film)
2013 Gabriels, The (TV film)
Pohled na lásku
2012 Každým dnem
2010 Nanny for Christmas, A
Sex Tax: Based on a True Story
2009 Láska na druhý pohled
Why Am I Doing This?
2008 Broken Angel
Zahulíme, uvidíme 2
2007 Drive Thru
Pandemie (TV film)
2005 Extrémní seznamka
Svádění
Tlumočnice
2004 Gas
Paparazzi
2003 Detektivové z Hollywoodu
Svůdníkovo desatero
2001 Dr. Dolittle 2
Přestávka: Škola mimo provoz
2000 American Tragedy (TV film)
1999 Batman Beyond: The Movie (TV film)
Prci, prci, prcičky
1998 Babylon 5: Třetí prostor (TV film)
Godzilla
1997 Cesta do ráje
1996 Agent WC 40
Aladin a král zlodějů
1995 Favorite Deadly Sins (TV film)
Top Dog
1994 Záhadná Sarah (TV film)
1993 A kapela hrála dál (TV film)
Císařovi hosté
Dračí život Bruce Lee
Ideální milenka
Made in America
S nasazením života
Vycházející slunce
Žhavé výstřely 2
1992 Raven: Return of the Black Dragons (TV film)
1991 Dítě nevěsty (TV film)
Ideální zbraň
Kriminálnice (TV film)
Lies Before Kisses (TV film)
Pizza Man
Pravdu zná jen moře (TV film)
1990 Dvanáctá vražda (TV film)
Polda na zabití (TV film)
Pták na drátě
1989 Anatomie pana člověka
Psanci (TV film)
Turner a Hooch
Wired
1988 Run Till You Fall (TV film)
Tales from the Hollywood Hills: Golden Land (TV film)
1987 Milenka (TV film)
Žhavá laguna (TV film)
1986 Intimate Encounters (TV film)
Šanghajské překvapení
1985 Blázni a dobrovolníci
1984 Soutěž roztleskávaček
1982 Vyzvání k souboji
1981 ...All the Marbles
1980 Magnum - Na Havaji nešňupejte (TV film)
Vhodný dárce (TV film)
1979 Meteor
Rabín a zloděj
1978 Dr. Strange (TV film)
Jdi, řekni Spartským
1977 Černá neděle
Choirboys, The
1976 Alex & the Gypsy
Bitva o Midway
Farewell to Manzanar (TV film)

TV seriály

2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
12:00 p.m.-1:00 p.m. (E01)
2012 Nová holka (TV seriál)
Nemá mě ráda (S01E11)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Sounáležitost (S02E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Informátor (S07E03)
2008 Chuck (TV seriál)
Chuck a Tom Sawyer (S02E05)
2006 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk členem poroty (S04E16)
2005 Closer (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Adelle Coffin (S01E10)
2001 Heavy Gear: The Animated Series (TV seriál)
Myšmaš Kabaret (TV seriál)
1999 Mickey Mouse Works (TV seriál)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Viagra-Vated Assault (S05E06)
1996 Real Adventures of Jonny Quest, The (TV seriál)
1994 All-American Girl (TV seriál)
Fantastic Four, The (TV seriál)
Where on Earth Is Carmen Sandiego? (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Všechno dobré... (S07E25)
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vidiny (S07E06)
1992 Raven (TV seriál)
1990 Captain Planet (TV seriál)
1989 Island Son (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Lidský rozměr (S02E09)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Jem! (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
1974 M*A*S*H (TV seriál)
Zamilovaný Henry (S02E16)
1973 M*A*S*H (TV seriál)
Pouze pro důstojníky (S02E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace