Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles je animovaný crossover podle komiksu od DC Comics a IDW. Želvy Ninja přichází do Batmanova Gotham City zjistit, co plánuje Foot Klan a jejich vůdce Trhač společně s ligou Assassínů a Jokerem. Dokáží společně Batman a Želvy Ninja porazit nejzběsilejší lotry obou dimenzí? (Agent24)

Recenze (50)

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Měl jsem obavy, že to bude taková vagínovina na zbytečné zabití času, ale, světě, div se, ono to opravdu funguje! A funguje to na jedničku! Drsná Batmanova aura smíchaná s želvíma hláškama a pizzou, spoustou výborné akce a šílenými schopnostmi mutagenu. Batman vs. Trhač jsou absolutní vrcholy týhle šílenosti. Doporučuju. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nakoniec to bolo celkom fajn, úderná hudba, úderná akcia, len v konečnom dôsledku mi predsa len vadilo, že sa Batman musel prispôsobiť šialenosti nindža korytnačiek, pretože to strašne bilo do očí, že to nesedí. Ešte s inými hrdinami napr. s Flashom, by si rozumeli viac, ale s temnou postavou typu Batman to jednoducho moc nesedelo. Ale vo výsledku to bolo pozerateľné, akčné, bolo tam xy zloduchov, celkom fajn to zvládli, lepšie sa asi ani nedalo. ()

Reklama

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Takéto rozprávky ma hádam nikdy neomrzia a to mi je už cez 30. Kto dokázal spojiť úplne odlišné postavy a dostať ich do jedného filmu a ešte z toho neurobiť totálnu blbosť si zaslúži medailu. Batman + Ninja korytnačky = Super nadupaná hláškujúca rozprávka. Chcelo by to pokračovanie a najlepšie rovno dve. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

3 hvězdy za pasáž v Arkhamu a konec jinak nic více. Z Robina tam udělaly úplného kreténa humorově je to slabé (jde vidět, že to dělal NIckelodeon stejně retardované vtipy pro 3 leté děcka bez mozku bez vkusu bez vtipu a bez smyslu pro humor jak na tom programu) a má oblíbená Poison Ivy je třeba bohužel nevyužitá. + za to, že želvy nevypadají tak postiženě jak nyní v té nové verzi. Do dalšího dílu bych klidně šel. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Bitkoidní sekvence (jako vlastně celá akční kostra filmu) mě sice ubíjejícím způsobem nudily, ale jiskřivě živé želví kvarteto v interakci s Batmanem (a spol) je prostě parádní i ve chvilkách kdy už je to skoro protivné :) ..Má to říz, Batmanovy koutky se nezvykle zvedají(to už jde skoro proti kánonu :D ) a člověk prostě vnímá tu chemii... Klidně bych si dal něco kratšího a výrazně méně akčního se zaměřením čistě jen na ten poutavý charakterový ping-pong. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu je scéna, kdy Želvy Ninja stojí na střeše a odkazují na skoro totožnou scénu ze znělky z animovaného seriálu Želvy Ninja z roku 1987. (Agent24)
  • Jedná se o první Nickelodeon animovaný film, stejně jako první animovaný film Teenage Mutant Ninja Turtles, který obdržel rating PG-13. (Agent24)
  • Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles je první spolupráce Warner Bros a Nickelodeonu. (Agent24)

Reklama

Reklama