Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Walker vypráví dětem, které navštívily muzeum Texas Rangers, o jednom z hrdinů Dvorany slávy. Býval nejdřív lovcem lidí, ale pak začal pomáhat jedné rodině. Když ji bandité povraždili, rozhodl se pomstít. V té době se setkává s jedním z texaských rangerů, který ho přemluví, že je lepší postupovat podle zákona, a tak se muž stal texaským rangerem. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další, tentokrát dvoudílné setkání s Hayesem Cooperem. Walker v Síni slávy Texas Rangers vypráví, resp. čte z knihy tohoto legendárního Rangera dětem. První díl nás zavádí do doby, kdy byl Cooper ještě lovec odměn. Pěkný westernový příběh s docela krutým koncem. P. S. V této epizodě se v žádné roli neobjeví představitelé Alex, Trivettea a C.Dho. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jinak mi westernové epizody v Chuckovi neseděly, ale tahle dvojepizoda na mě dýchla atmosférou Divokého západu. Norris je sice tradičně prkenný (a ty dlouhý vlasy to ještě vylepšují), ale v podstatě tady nechybí nic pro typickou kovbojku ve stylu Wyatta Earpa. Máme tu železnici, chudé farmáře, bandu pistolníků terorizující celé širé okolí (skvělý bezohledný desperát v podání Marshalla Teagua), bohatého místního syčáka (výborný Ed Lauter), Indiány, zbabělého šerifa a osamělého hrdinu. Určitě je tenhle dvojdíl jedna z lepších epizod celého seriálu. ()

Reklama

Reklama